NiQuitin Mint Zuigtabletten helpen je om te stoppen met roken

Geplaatst op: 31-12-2010

NiQuitin Mint Zuigtabletten helpen je om te stoppen met roken

Voor rokers is het heel moeilijk om definitief van het roken af te komen, vooral bij stressvolle situaties maar ook tijdens gezellige momenten en na het eten.

Frisse mintsmaak en suikervrij

De NiQuitin Mint Zuigtabletten kunnen je bij die situaties helpen en nemen het verlangen naar een sigaret weg op de moeilijke momenten. Door het zuigen op de tablet komt nicotine vrij en wordt via je mondslijmvlies in de bloedbaan opgenomen. De zuigtabletten hebben een frisse mintsmaak, zijn suikervrij,lossen vanzelf op in je mond en zitten in een handige meeneemverpakking.

De juiste sterkte

NiQuitin Mint Zuigtabletten zijn er in 2 verschillende sterktes: 2 mg en 4 mg. De juiste sterkte kun je bepalen wanneer je s'morgens je eerste sigaret opsteekt. Steek je gelijk na het ontwaken binnen 30 minuten je eerste sigaret op dan gebruik je de 4 mg zuigtabletten, steek je eerste sigaret na 30 minuten op dan gebruik je de 2 mg zuigtabletten.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik de eerste zes weken van de kuur om je gewoonten te veranderen daarna kun je desgewenst de dosis aanpassen. Tijdens de eerste fase neem je minimaal 9 zuigtabletten en maximaal 15 zuigtabletten per dag. Je slaagkans is aanzienlijk hoger als je de kuur afmaakt met de juiste dosering. De kuur wordt volledig gevolgd met eenzelfde sterkte.

  • Stap 1: week 1 tm 6: 1 zuigtablet elke 1 tot 2 uur
  • Stap 2: week 7 tm 9: zuigtablet elke 2 tot 4 uur
  • Stap 3: week 10 tm 12: zuigtablet elke 4 tot 8 uur

 

NiQuitin Mint Zuigtabletten is een geneesmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter. Niet geschikt voor onder de 18 jaar en niet gebruiken bij hartklachten.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief