Nieuwe zuivere en 100% pure, minerale make-up lijn

Geplaatst op: 05-10-2012

Nieuwe zuivere en 100% pure, minerale make-up lijn

Het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein introduceerde én bouwde de afgelopen jaren met veel succes aan bekende merken zoals bareMinerals, freshMinerals en PRIORI CoffeeBerry Perfecting Minerals.

Uniek mineraal make-up merk

Minerale make-up is mateloos populair en kent wereldwijd talloze fans en trouwe gebruikers. Ook in Nederland zijn er inmiddels diverse merken op de markt, veelal afkomstig uit het buitenland. Greet Hoedeman, eigenaar en directeur van Beauty Injection, heeft sinds 2003 een schat aan kennis en ervaring opgedaan binnen de wereld van minerale make-up. Hieruit ontstond gaandeweg de grote wens en behoefte voor het zelf ontwikkelen en uitbouwen van een eigen, uniek mineraal make-up merk, met een internationale allure, look & feel: beMineral by Greet Hoedeman!

Met zuivere minerale ingrediënten

beMineral is een ongekend zuivere, 100% natuurlijke make-up lijn en is zo puur dat er over geen enkel ingrediënt ook maar enige discussie kan ontstaan qua veiligheid of het risico van irritaties voor de huid. De formules bevatten slechts 3 hoogwaardige, zuivere minerale ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. De lijn bestaat bij de start uit een serie van 6 beMineral natuurlijke minerale foundations met SPF 15, 13 minerale glans oogschaduwpoeders, 9 minerale glimmer oogschaduwpoeders, 5 minerale matte oogschaduwpoeders, 6 minerale lipglosses (‘lipplumpers'), 3 minerale bronzing poeders en 3 minerale blushers. Dit is echter pas het begin, want de collectie zal gaandeweg verder worden uitgebreid.


Adviesverkoopprijs

  • beMineral Starter Kit  € 50,80

 

De nieuwe minerale make-up producten van beMineral worden zelf ontwikkeld en exclusief op de markt gebracht door het bedrijf Beauty Injection uit Nieuwegein.

Meer informatie: www.bemineral.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief