Nieuwe winkel van De Tuinen geopend in Ermelo

Geplaatst op: 18-08-2014

Nieuwe winkel van De Tuinen geopend in Ermelo

Afgelopen vrijdag 15 augustus is op De Enk 8 in Ermelo een nieuwe De Tuinen winkel geopend. Filiaalmanager Mignon en haar team heten alle klanten en bezoekers van De Tuinen in het veelzijdige Ermelo van harte welkom.

Gezond en bewust bezig zijn

De trend van gezond en bewust eten en goed voor je lichaam zorgen groeit snel. Groene smoothies, superfoods, regelmatig bewegen maar ook mindful bezig zijn is iets wat steeds meer mensen oppakken. De vraag naar kennis en producten in deze branche wordt steeds groter en De Tuinen streeft ernaar op zoveel mogelijk A-locaties in Nederland aan deze toenemende behoefte te voldoen.
Daarom is nu ook Ermelo voorzien van een De Tuinen winkel, de wellness specialist waarbij de klant centraal staat.

Specifieke kennis

Omdat ieder lichaam uniek is, zal het vragen om specifieke voeding, supplementen en verzorgingsproducten, wat weer vraagt om specifieke kennis. Daarom heeft De Tuinen haar eigen trainingsacademie. Hierdoor kunnen de medewerkers van De Tuinen de klant tegemoet komen in hun wellnessbehoefte door ze te voorzien van een persoonlijk advies.

Uitgebreid assortiment

Het assortiment van De Tuinen bestaat uit supervoeding, gezonde voeding, sportvoeding, glutenvrije producten, voedingssuplementen, verscheidene soorten theeën, kruidensoorten en een brede range aan verzorgings- en relaxproducten. Kortom een unieke winkelformule die aansluit bij de maatschappelijke ontwikkelingen van nu.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief