Nieuwe website en huisstijl voor Pharmacon

Geplaatst op: 09-09-2014

Nieuwe website en huisstijl voor Pharmacon

Maandag 1 september jl. onthulde Stichting Pharmacon haar vernieuwde aanpak, huisstijl en nieuwe website op de Health+Beautiful-beurs. Pharmacon is namelijk volop in ontwikkeling.

In de vernieuwde aanpak van Pharmacon is vooral gekeken naar de behoeften van de drie doelgroepen: de examenkandidaten, de werkgevers en de opleiders.

Communicatie met doelgroepen

Naast kwaliteit en deskundigheid zijn service en herkenbaarheid belangrijk. Daarom zal Pharmacon nog actiever met haar doelgroepen gaan communiceren. Daar hoort ook de aanpassing van het logo, de huisstijl en de website bij. Ook werden er twee nieuwe slogans gelanceerd: ‘Pharmacon bewijst het!' en ‘Pharmacon is er voor u'.

Presentatie door bestuur

De stand van Stichting Pharmacon was twee dagen lang te bezoeken op de vakbeurs voor de drogisterijbranche in de Jaarbeurs in Utrecht waar maandag door het nieuwe bestuur een presentatie werd gegeven waarin de genodigden werden bijgepraat over de nieuwe weg die Pharmacon inslaat.

Toekomstplannen

Het nieuwe bestuur van Stichting Pharmacon, bestaande uit Guus van Meene, Rob van Hattem en Harry Gloudemans, vertelde de aanwezigen over de ontwikkelingen van de stichting en de toekomstplannen die zowel van invloed zijn op examenkandidaten als op de werkgevers en opleiders.

Visie

In de presentatie werd ingegaan op de nieuwe marktpositionering van Pharmacon, de kwaliteit van de examens en het uitwerken van de (nieuwe) visie van Pharmacon, waaronder het aanbieden van (gratis) proefexamens. Aan het einde van deze presentatie werd de nieuwe website getoond en kon er onder het genot van een petit-four nagepraat worden.

Proefexamens voor kandidaten

Met de nieuwe proefexamens komt Pharmacon tegemoet aan de behoefte van examenkandidaten. In de stand konden bezoekers hun kennis testen. Tientallen nieuwsgierigen maakten de test met soms een verrassende uitkomst. Stichting Pharmacon is er voor examenkandidaten, werkgevers en opleiders en bewijst dat met service en kwaliteit.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief