Nieuwe verzorgingslijn van Andrélon: Happy Highlights!

Geplaatst op: 05-08-2014

Nieuwe verzorgingslijn van Andrélon: Happy Highlights!

Highlights maken je haren levendig, zorgen voor een stralende look maar kunnen ook voor dof, kwetsbaar en poreus haar zorgen. Vooral in de zomer hebben highlights extra verzorging nodig om ze mooi, gezond en sterk te houden.

Speciaal voor haar met highlights heeft Andrélon een nieuwe verzorgingslijn die uit vijf verzorgingsproducten bestaat: Happy Highlights!

Met jojoba-olie

De Happy Highlights lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, 1-minuut masker, anti-klit spray en een serum-oil. De formule bevat jojoba-olie dat gekleurd haar met highlights uitstekende verzorging biedt, zonder het te verzwaren. Met de voedende en verzorgende eigenschappen van Andrélon Happy Highlights met jojoba-olie voorkom je doffe/droge lokken en blijven highlights in optimale conditie en behouden ze een stralende, heldere glans.

Andrélon Happy Highlights shampoo

De speciale milde shampoo voor highlights is verrijkt met jojoba-olie en reinigt je haar zonder het te verzwaren. De shampoo is geschikt voor iedere dag.

Andrélon Happy Highlights conditioner

De conditioner met jojoba-olie maakt je haar na het wassen goed doorkambaar en voedt het haar tot diep in de kern en haar weer lekker soepel en zacht.

Andrélon Happy Highlights 1-minuut masker

Het 1-minuut masker uit de nieuwe verzorgingslijn Happy Highlights voedt het haar intensief en helpt highlights te herstellen binnen 1 minuut. Na gebruik is het haar heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar en heeft een natuurlijke en gezonde glans.

Andrélon Happy Highlights anti-klit spray

De anti-klit spray maakt je haar heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar waardoor beschadiging door het borstelen zoveel mogelijk voorkomen wordt. Bovendien gaat het ook pluis tegen.

Andrélon Happy Highlights serum-oil

Deze luxe serum-olie met jojoba-olie wordt snel opgenomen in het haar en voedt je highlights intensief. Het herstelt het haaroppervlak en zorgt dat het haar makkelijk in model te brengen is. Andrélon Happy Highlights serum-oil geeft je haar een mooie glans en kan zowel op vochtig als op droog haar aangebracht worden.


Consumentenadviesprijzen

  • Andrélon Happy Highlights shampoo  € 4,39/300 ml
  • Andrélon Happy Highlights conditioner € 4,59/300 ml
  • Andrélon Happy Highlights 1-minuut masker  € 4,99/180 ml
  • Andrélon Happy Highlights anti-klit spray  € 4,99/250 ml
  • Andrélon Happy Highlights serum-oil  € 7,99/75 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief