Nieuwe versie ProPOSS van Valk Software klaar voor de uitrol

Geplaatst op: 24-05-2012

Nieuwe versie ProPOSS van Valk Software klaar voor de uitrol

Ook dit jaar verschijnt er weer een nieuwe versie van het programma ProPOSS van Valk Software. Ongeveer 1500 winkeliers in verschillende branches maken gebruik van het programma voor hun winkelautomatisering.

De wensen van ondernemers zijn weer volop meegenomen in deze nieuwe versie.

Verbeteringen in de nieuwe versie

Senior programmeur Maarten Veenstra: "Er zijn dit jaar 200 verbeteringen doorgevoerd, variërend van bug fixes, verbeteringen van snelheid en gebruiksgemak, tot compleet nieuwe functies. Op speciaal verzoek van dierenspeciaalzaken hebben we de zogenaamde balenpas ingevoerd, waarmee buiten het spaarsysteem om op bepaalde artikelen korting gegeven kan worden. Ook is er de mogelijkheid om aan de hand van een speciale klanten agenda automatisch e-mail of sms berichten te versturen. Denk aan verjaardagen, of seizoensartikelen zoals hooikoorts. Op veler verzoek wordt periodiek automatisch een voorraadwaardering gemaakt en opgeslagen, zodat ondernemers er niet meer aan hoeven te denken."

Uitgebreide helpfunctie

Veenstra: "Last but not least, onderdeel van de nieuwe versie is ook een uitgebreide helpfunctie. In vrijwel elk scherm kan een helpfunctie opgeroepen worden. Dat is gemakkelijk en snel voor gebruikers. Deze en andere nieuwe mogelijkheden staan beschreven in een uitgebreid "What's New" document dat via onze website beschikbaar wordt gesteld aan gebruikers."

Goede automatisering is belangrijk

Directeur Karin Valk: "Wij stellen de inbreng van onze klanten bijzonder op prijs. Dankzij hun terugkoppeling en ideeën wordt het programma elk jaar beter. Wij zullen zeker niet bezuinigen op nieuwe versies. Juist in deze tijd is goede automatisering belangrijk voor retailers. Wij geloven in lange termijn samenwerkingsverbanden met onze klanten."

Uitrol vanaf juli

De nieuwe versie is onderdeel van het service contract en wordt zonder meerkosten geïnstalleerd in de winkels. De nieuwe versie is uitvoerig getest door de specialisten van Valk Software. In mei en juni draait de nieuwe versie op proef bij enkele tientallen gebruikers. De uitrol zal vanaf juli plaatsvinden. Ondernemers ontvangen daarover bericht van de Klantenservice.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief