Nieuwe TV Spot voor Audispray

Geplaatst op: 30-10-2012

Nieuwe TV Spot voor Audispray

Er is een nieuwe TV spot voor Audispray ontwikkeld. De nieuwe spot brengt nog wel dezelfde boodschap ("hygiene voor uw oren") voor zowel Audispray voor volwassenen als Audispray Junior, maar is op een aantal punten verbeterd.

Audispray Adult: zonder gas

Ten eerste is de spot van Audispray zelf (visuals) aangepast naar een overzichtelijker en helderder geheel. Ten tweede zijn ook de muziek en de gesproken tekst iets aangepast. Ten derde wordt over de vernieuwde Audispray voor volwassenen (Audispray Adult) aangegeven dat het zonder gas is. Voorheen was Audispray Adult wel op basis van gas druk, hetgeen voor sommige mensen te intens was. De aanpassingen zijn gedaan om de spot beter te laten aansluiten op de huidige tijd.

Grote TV campagnes 

De nieuwe spot zal voor het eerst te zien zijn in november en december, bij de eerstvolgende grote TV campagne. Vervolgens zal de nieuwe TV spot bij elke opvolgende campagne ingezet worden. Via OTC Medical YouTube kanaal kunt u ook onze andere TV spots bekijken. Voor meer informatie over Audispray verwijzen wij u graag naar onze website www.audispray.nl. Uiteraard kunt u ook direct met ons contact opnemen via de gegevens op www.otc-medical.nl.

Audispray is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief