Nieuwe stijl voor D.I.O. Molenaar

Geplaatst op: 07-10-2010

Nieuwe stijl voor D.I.O. Molenaar

FACO, de organisatie achter de D.I.O. formule is hard bezig om al haar 170 winkels om te bouwen naar een nieuwe stijl.

Sinds kort heeft ook D.I.O. Molenaar in Kesteren een nieuwe uitstraling.

Nieuwe eigenaar, nieuwe uitstraling

Toen Johan Molenaar D.I.O. Ravestein in Kesteren overnam vond hij het tijd voor een nieuwe look. De winkel is onder handen genomen door het ombouwteam van D.I.O en heet nu D.I.O. Molenaar. Johan zegt: "Iedereen is blij met de nieuwe winkel, de klanten, het personeel en ik zelf natuurlijk. De oude kleuren vond ik wel chique, maar dit is moderner."

Ruimte

De winkel is ruimer ingedeeld dan voorheen. Johan: "Er stonden een hoop dubbele producten en die hebben we weggehaald. Hierdoor voelt de winkel ruimer aan en is er meer overzicht. Mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten, kunnen nu met gemak de winkel inkomen."

Advies

Tijdens de winkelopening konden klanten veel gratis producten krijgen zoals vitamines, testers en sleutelhangers. Om de klanten positief te houden over de winkel vindt eigenaar Johan het belangrijk dat er een uitgebreid assortiment is en een uitstekende service naar de klant toe. Daarbij speelt goed adviseren een belangrijke rol. Johan gaat er in ieder geval vanuit dat klanten dit zullen waarderen.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief