Nieuwe serie kwasten en penselen van professionele kwaliteit

Geplaatst op: 10-04-2012

Nieuwe serie kwasten en penselen van professionele kwaliteit

Met trots presenteert Ilmo Cosmetics de Beauty Line; een luxe serie kwasten en penselen van professionele kwaliteit voor het perfect aanbrengen van make-up.

Van hoogwaardige kwaliteit

De nieuwe serie bestaat uit 14 verschillende kwasten en penselen. De kwasten zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit geitenhaar, de penselen van hoogwaardig ponyhaar of foam en garanderen het beste resultaat. De serie heeft een zeer luxe uitstraling door de cognac kleurige haren van de penselen en de houten handvatten, welke zijn afgewerkt in een mat zwarte kleur.

De Beauty Line serie van Ilmo

De serie bevat o.a. een kabuki kwast (perfect voor het aanbrengen van rouge, poeder, en minerale foundation), masker/foundation kwast, blusher make-up kwast, shading kwast (voor het vervagen van highlighter, poeder, oogschaduw of blusher en voor schaduw op het gezicht aan te brengen) en natuurlijk diverse oogschaduw penselen en (uitschuifbare) poederkwasten.

 

Consumentenadviesprijzen

  • De Beauty Line prijzen variëren van € 4,99 tot € 9,99 en zijn verkrijgbaar bij de betere drogist en online via www.wehkamp.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief