Nieuwe Self Sun Collectie van Clinique

Geplaatst op: 16-05-2012

Nieuwe Self Sun Collectie van Clinique

Overmatige blootstelling aan de zon is de belangrijkste oorzaak van vroegtijdige huidveroudering. Omdat de enige veilige bruine kleur er een is waar de zon niet aan te pas komt, introduceert Clinique haar nieuwe Self Sun Collectie.

Natuurlijk mooi bruin zonder de zon

De nieuwe Self Sun Collectie is de perfecte oplossing voor de vrouw die op zoek is naar een natuurlijk ogend kleurtje zonder haar huid bloot te stellen aan de schadelijke zonnestralen. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes, zijn vetvrij en dermatologisch getest. Voor het beste resultaat scrub je voor het aanbrengen de huid. Zo verdwijnen de dode huidcellen en is de huid opnieuw superglad, hierdoor wordt de kleur egaler en heb je er langer plezier van. Was na gebruik altijd goed de handen met water en zeep.

De Self Sun Collectie

De Self Sun Collectie van Clinique bestaat uit de volgende producten:

  • Self Sun Body Tinted Lotion: deze lotion bevat een tintje en zorgt in een paar uur voor een mooie egale gouden teint. Laat de lotion ongeveer een kwartier goed intrekken voordat je je aankleed. Deze lotion is verkrijgbaar in twee varianten: Light-Medium en Medium-Deep.
  • Self Sun Face Tinted Lotion: een getinte lotion speciaal voor het gezicht die zorgt binnen een paar uur voor een mooie egale en natuurlijke gouden kleur. Het geeft een kleur waar je het hebt aangebracht. De lotion ongeveer een kwartier goed laten intrekken.
  • Self Sun Body Airbrush Spray: met deze gelijkmatige ultra-fijne spray voor het lichaam is de gouden teint al na een uur al zichtbaar en is zelfs op de moeilijkste plekken te gebruiken, zelfs ondersteboven! Al na vijf minuten kun je je weer aankleden.
  • Face Bronzing Gel Tint: direct na het gelijkmatig opbrengen van deze bruin zonder zon voor het gezicht geeft het een mooieen egale gekleurde tint. Laat de gel minstens een kwartier goed intrekken.

 

Consumentenadviesprijzen Clinique

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief