Nieuwe producten en uitbreiding van Idyl Ons Huismerk

Geplaatst op: 19-12-2011

Nieuwe producten en uitbreiding van Idyl Ons Huismerk

Idyl, Ons Huismerk, introduceerde begin deze maand de compleet nieuwe lijn shampoo & crèmespoeling. Niet alleen in het eerste maar ook in het laatste half jaar zijn er veel nieuwe producten bijgekomen.

Het assortiment van Idyl Ons Huismerk bestaat uit meer dan 450 verschillende producten en wordt steeds uitgebreider.

Haarverzorging uitgebreid

De Basis Shampoo & Crèmespoeling 500 ml van Idyl blijven in het assortiment maar vanaf heden komen daar maar liefst 8 heerlijk ruikende, nieuwe shampoos en 4 soorten crèmespoeling bij. Voor elk haartype een geschikte soort en dit allemaal tegen een goede prijs en een sterke uitstraling!

Nieuw in het schap

Ook nieuw in het schap zijn de Oordopjes van Idyl. Verkrijgbaar in de varianten gemiddelde demping en hoge demping. Handig voor op een feestje of tegen snurken! U vindt de nieuwe oordopjes van Idyl in het OTC schap.

Binnenkort in assortiment

In de eerste helft van dit jaar kunt u de haarkleuring van dit huismerk verwachten. Bestaande uit 10 fantastische kleuren voor sprankelend, mooi haar. Rond deze tijd verschijnt tevens de nieuwe Idyl Scheerverzorging in de schappen van uw vertrouwde drogist. Een brede lijn scheermesjes, schuim en gel voor hem & voor haar.

Vernieuwde website Idyl

Neem gerust een kijkje op de geheel vernieuwde website www.idyl-huismerk.nl, en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen. Idyl is vanaf heden ook te bestellen op de webshop van D.I.O!

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief