Nieuwe pil op de markt die rimpels verminderd

Geplaatst op: 11-10-2011

Nieuwe pil op de markt die rimpels verminderd

Rimpels, vroeg of laat krijgt iedereen ze en we kunnen crèmes gebruiken maar tegengaan gaat helaas niet. Nu is er een nieuwe pil die rimpels van binnenuit aanpakt!

Dove Spa 

Dove Spa is een concept van Unilever. Het zijn (franchise) beautysalons met professionele huidverzorgingsproducten waaronder spa behandelingen die gevestigd zijn in Engeland, Duitsland en Canada. Onlangs hebben zij een nieuw product gelanceerd: Strength Within Anti-Wrinkle Supplements, capsules die rimpels van binnenuit aanpakken waardoor ze zichtbaar verminderen. Ze zijn voorlopig alleen verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk.

Combinatie van voedingsingrediënten

Het product is klinisch bewezen, erkend door deskundigen van de British Skin Foundation en is getest onder 500 vrouwen tussen de 35 en 72 jaar waarvan de eerste resultaten al zichtbaar waren na twee weken intensief gebruik. De capsules bevatten een combinatie van voedingsingrediënten zoals voedende omega-3 essentiële vetzuren, soja isoflavonen uit natuurlijke Soja bonen, lycopeen, vitamine E en vitamine C. 

Drie maal per dag 1 capsule

Het advies is om drie maal daags een capsules in te nemen en het product minimaal drie maanden te gebruiken. In combinatie met een dag en nachtcrème blijkt dat het de rimpels met 30% verminderd. De verpakking bevat 84 capsules, genoeg voor 1 maand en kost £ 35 (rond de 40 euro). Momenteel zijn ze overal uitverkocht en bestaat er een lange wachtlijst! Of ze binnenkort ook in Nederland te verkrijgen zijn is niet bekend.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief