Nieuwe oogschaduws van Clinique: All About Shadow

Geplaatst op: 13-08-2013

Nieuwe oogschaduws van Clinique: All About Shadow

Clinique lanceert eind augustus All About Shadow, oogschaduws met een rijke, zachte en crèmige samenstelling waarmee je in één beweging en heel makkelijk een vol, intens en langdurig schitterend kleureffect creëert die de hele dag perfect blijft zitten.

All About Shadow is oogheelkundig getest, veilig in het gebruik en bovendien geschikt voor de meest gevoelige huid en ogen.

Met huidverzorgende ingrediënten zoals Vitamine E

De nieuwe All About Shadow van Clinique heeft een speciale technologie die de substantie een zachte textuur geeft waardoor de oogleden er gladder uitzien. De huidverzorgende ingrediënten zoals murumuruboter en vitamine E zorgen voor een extreem crèmige en zijdezachte poedertextuur. Door deze samenstelling is de All About Shadow heel makkelijk en eenvoudig aan te brengen en zorgt het de hele dag door voor een mooie intense kleur die niet vervaagt.

All About Shadow: Single, Duo en Quad

De All About Shadow-tinten van Clinique zijn verkrijgbaar als Single, Duo en Quad in elk type finish. Van zacht mat tot hoogglans, naturel of juist opvallend effect, variërend van nude, goud, groen, grijs en roze tot blauw en paars. Variaties genoeg!

  • Single: deze oogschaduw is verkrijgbaar in 14 tinten en kan op verschillende manieren worden aangebracht, als uni kleur over het hele ooglid heen of in laagjes gecombineerd met andere tinten, waardoor een bijzonder persoonlijke uitstraling ontstaat.
  • Duo: met deze schitterende combinatie, verkrijgbaar in 6 duo's, van twee complementaire kleuren (lichte en een donkere tint) creëer je moeiteloos het gewenste effect. Je kunt de lichte tint gebruiken voor het hele ooglid, of deze in de plooi van het ooglid aanvullen met de donkere variant voor een smokey effect.
  • Quad: een schitterende combi van vier tinten, voor een veelzijdige en spectaculaire uitstraling. De Quad wordt geleverd met tips voor het creëren van verschillende looks, van subtiele nuances voor overdag tot een meer dynamische avondmake-up. Er zijn 8 quads verkrijgbaar.

 

Consumentenadviesprijzen

 

Clinique All About Shadow is verkrijgbaar vanaf eind augustus 2013.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief