Nieuwe onweerstaanbare Douche Foams van Melkmeisje

Geplaatst op: 26-05-2014

Nieuwe onweerstaanbare Douche Foams van Melkmeisje

Prikkel je zintuigen met de nieuwe Douche Foams Magnolia & Sandelhout en Waterlelie & Zeemineralen van Melkmeisje. Ze zorgen voor een heerlijk verwenmoment, ruiken onweerstaanbaar en zijn bovendien een weldaad voor je huid.

De Douche Foams zijn net als de andere producten van Melkmeisje huidvriendelijk, dermatologisch getest en zonder kleurstoffen of parabenen.

Met verzorgende melkproteïnen

De samenstelling van de nieuwe Melkmeisje Douche Foams Magnolia & Sandelhout en Waterlelie & Zeemineralen zijn 100% zacht en zuiver en verrijkt met melkproteïnen. De vochtregulerende, fluweelzachte formules bevatten milde ingrediënten en zorgen tijdens en na het douchen voor extra verzorging van je huid.

Magnolia & Sandelhout en Waterlelie & Zeemineralen

Melkmeisje Douche Foam Magnolia & Sandelhout is een verzorgende foam met de onweerstaanbare geur van zachte magnolia en sandelhout. Douche Foam Waterlelie & Zeemineralen is verfrissend en verzorgend en heeft de frisse geur van waterlelie en zeemineralen. De gelformules worden in contact met water omgetoverd tot een explosie van weelderig verzorgend schuim!

 

Consumentenadviesprijzen

 

De producten van Melkmeisje worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Koninklijke Sanders B.V. uit Vlijmen.

Meer informatie: www.melkmeisje.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief