Nieuwe najaarsproducten van Lampe Berger Paris

Geplaatst op: 07-09-2011

Nieuwe najaarsproducten van Lampe Berger Paris

Het najaar is de tijd van heerlijk binnenshuis genieten van een gezellige sfeer en warmte, met de nieuwe najaarsproducten van Lampe Berger Paris wordt de herfst van 2011 er één van welverdiend ‘indoor cocoonen'!

Lampe Berger ‘Cube Noir' en ‘Cube Blanc'

De bekende ‘Cube- Collectie' van Lampe Berger Paris, welke wordt gekenmerkt door de royale, ‘mooi door eenvoud', strakke en vierkante modellen, krijgt er twee stijlvolle nieuwe designs bij. Deze werden ontworpen door David Boulanger. De nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in een zwarte variant (‘Cube Noir') en een matglazen witte versie (‘Cube Blanc'). Beide ‘Cubes' zijn gedecoreerd met een elegant klassiek motief en hebben een zware, geraffineerd vormgegeven sierdop.

De gelimiteerde Lampe Berger IKKI - Family!

Lampe Berger Paris breidt haar collectie van unieke geurlampen dit najaar tevens uit met de 3 limited editions van de IKII- Family! Deze vrolijk uitziende, grappig ogende geurlampen zijn ontworpen op basis van wit geëmailleerd porselein. Elke IKII stelt een verschillend figuurtje voor. De IKKI's dragen een hoed van groen, rood of blauw porselein, die het lamplichaam harmonieus verlengt. De unieke vorm en de moderne kleurstellingen maken de IKKI's tot regelrechte blikvangers in eigentijdse interieurs!< /p>

Lampe Berger Parfum de Maison ‘Voile de Musc'

Nieuw binnen de collectie van verfijnde Lampe Berger Parfums de Maison (de geurvloeistoffen voor in de Lampe Bergers) is de sensuele nieuwe geur ‘Voile de Musc'. Dit delicate en tikkeltje poederachtige huisparfum, heeft een topnoot die een boeket van witte bloemen onthult met o.a. Lelietjes- van- Dalen. Het hart is ontspannend qua geurbeleving dankzij lavendel en amber. De basis is warm en onmiskenbaar vrouwelijk door akkoorden van witte musk.

Ontdek de nieuwste ‘Discovery Box'

Voor wie nog niet bekend is met de unieke manier van atmosfeerzuivering en huisparfumering van Lampe Berger Paris, is er dit najaar een gelimiteerde editie van de Lampe Berger ‘Discovery Box'. In deze complete kennismakingsset bevindt zich een Lampe Berger in model ‘Square Onyx' (trapeziumvormig, van doorschijnend donkerbruin/zwart glas met een elegant mat effect) en 2 flacons Lampe Berger Parfum de Maison, te weten 180 ml Neutre Essentiel (neutraal/ geurloos) en 180 ml ‘Zeste de Verveine' (een intens frisse, citrusachtige geur).

 

Verkoopprijzen

  • Lampe Berger Cube Blanc of Noir   € 69,50
  • Lampe Berger IKII  € 55,00 (3 verschillende Limited Editions)
  • Lampe Berger ‘Discovery Box' Square Onyx  € 42,50 (Limited Edition)
  • Lamper Berger Parfum de Maison ‘Voile de Musc'  € 14,95/500ml en € 25,90/1000ml

 

 

Meer informatie: www.lampeberger.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief