Nieuwe luchtige anti-aging foundation van Paula's Choice

Geplaatst op: 01-04-2013

Nieuwe luchtige anti-aging foundation van Paula's Choice

Tover met de nieuwe Resist Instant Smoothing Anti-Aging Foundation van Paula's Choice in een handomdraai de lente op je gezicht, deze foundation met dubbele werking, is 100% vrij van geurstoffen en zorgt voor een prachtige zijdeachtige, intens stralende finish.

Effectieve antioxidanten tegen huidveroudering

De nieuwe Paula's Choice Resist Instant Smoothing Anti-Aging Foundation is een vloeibare anti-aging foundation met een dubbele werking. Deze verrijkt je make-up met effectieve antioxidanten in de strijd tegen huidveroudering, zoals groene thee-extract en de vitamines A,C en E. De toegevoegde vitamine C heeft, naast de antioxidant-eigenschappen, tevens een stimulerende werking op de natuurlijke collageenproductie en zorgt zo voor een stevigere huid.

Huidherstellende ingrediënten

De nieuwe formule bevat naast antioxidanten tevens huidherstellende ingrediënten zoals ceramiden, oligopeptiden en lipiden, waarvan is bewezen dat ze het ouder worden van de huid effectief helpen tegengaan en dat ze huid helpen herstellen. Het resultaat is een gezonde, egale en stevige huid die, elke keer dat je de foundation gebruikt, zichtbaar beter wordt.

Verkrijgbaar in zes natuurlijke tinten

Paula's Choice Resist Instant Smoothing Anti-Aging Foundation heeft een luchtige textuur en geeft een lichte tot medium dekking met een zijdeachtige, intens stralende finish. De toevoeging van fijne lichtweerkaatsende pigmenten maakt fijne lijntjes en rimpels direct minder zichtbaar. De foundation is verkrijgbaar in de volgende 6 natuurlijke tinten: Porcelain, Fair/Light, Light, Light/Medium, Medium en Medium/Tan). De samenstelling is 100% vrij van geurstoffen en is niet op dieren getest.

Met "CC Cream"-eigenschappen

De formule van de nieuwe Paula's Choice Resist Instant Smoothing Anti-Aging Foundation bevat tevens zoethoutextract, dat huidverkleuringen op een natuurlijke wijze aanpakt. De hoogwaardige, medium dekkende pigmenten corrigeren bovendien een onregelmatige teint en laten deze stralend en puntgaaf voor de dag komen. Dankzij deze eigenschappen, sluiten de nieuwe Resist-foundations van Paula's Choice goed aan op de nieuwe trend van de ‘CC-Creams', oftewel de ‘Color Correctors'!

 

Consumentenadviesprijs

  • Paula's Choice Resist Instant Smoothing Anti-Aging Foundation  € 31,00/30 ml

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief