Nieuwe lichtgewicht exfoliant van Paula's Choice

Geplaatst op: 15-07-2014

Nieuwe lichtgewicht exfoliant van Paula's Choice

Last van grove poriën, puistjes en rimpels?  De nieuwe Resist Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA verwijdert dode huidcellen, maakt het huidoppervlak glad, verfijnt de poriën en helpt tekenen van het ouder worden te herstellen.

De Resist Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA is geschikt voor de gecombineerde en vette huid en is zonder geur- en kleurstoffen.

Op basis van salicylzuur

De nieuwe Resist Daily Pore-Refining Treatment met 2% BHA van Paula's Choice exfolieert en reinigt de huid tot diep in de poriën, verfijnt ze en vermindert de roodheid.De formule is op basis van 2% salicylzuur en herstelt de tekenen van het ouder worden. De formule maakt het huidoppervlak zichtbaar en voelbaar gladder.

Gebruiksaanwijzing Resist Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA

Breng de hoeveelheid van 2 cent aan op een wattenschijfje en strijk daarmee over de schone huid, inclusief rondom de ogen (niet op de oogleden en direct onder de ogen aanbrengen). Het product kun je gewoon laten zitten. Gebruik hierna je favoriete Resist serum, nachtcrème en/of gespecialiseerde Paula's Choice-product.

Breng Resist Daily Pore-Refining Treatment met 2% BHA overdag altijd aan onder een product met een zonnefilter van minimaal SPF 15.


Consumentenadviesprijs

 

 

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief