Nieuwe koers voor 'Uw Eigen Drogist' in 2014

Geplaatst op: 26-09-2013

Nieuwe koers voor 'Uw Eigen Drogist' in 2014

De nieuwe plannen van ‘Uw Eigen Drogist' voor het jaar 2014 zijn onlangs gepresenteerd. Dit gebeurde tijdens het Drogistenunie Café op 18 en 24 september jl.

Modulair inzetbare retail ondersteuning

Hiermee is de aftrap gegeven aan de koerswijziging die Drogistenunie, sinds 2009 onderdeel van de DA Holding, voor ‘Uw Eigen Drogist' inzet; van soft franchise formule voor zelfstandige drogisten, naar modulair inzetbare retail ondersteuning. ‘Uw Eigen Drogist' is begin jaren tachtig ontstaan bij Brocacef Drogisten. Door de opkomst van drogisterijketens ontstond er bij de zelfstandige ongebonden drogisten behoefte aan retail ondersteuning.

Volledige vrijheid in keuze

Voor zelfstandige drogisten bekent deze koerswijziging een afschaf van de jaarlijkse franchise fee. Daarvoor in de plaats komt volledige keuze vrijheid in het afnemen van diensten waarvoor betaald gaat worden. Hiermee worden de diensten van Drogistenunie en ‘Uw Eigen Drogist' voor meer ondernemers toegankelijk.

Zelfstandigheid binnen formule

Vanaf 2014 gaat Drogistenunie op een andere manier samenwerken met haar klanten. ‘Uw Eigen Drogist' is niet langer een soft franchise formule waarvoor een ondernemer een vaste jaarlijkse franchise fee betaalt. Met haar uitgebreide dienstenpakket wil Drogistenunie ondersteuning bieden aan ondernemers die veel waarde hechten aan hun zelfstandigheid en vrije keuze. Waarmee pay-off van weleer weer actueel wordt: samen, beter, beslist!

Lokale ondernemerschap

Drogistenunie blijft investeren in nieuwe (retail) diensten waarbij de focus ligt op het lokale ondernemerschap. De ondersteuning is gericht op het optimaliseren van het rendement van de individuele ondernemer. De Retail Management School, nascholing tegen het scherpste tarief van Nederland, de in samenwerking met Microcash ontwikkelde rapportage zijn slechts enkele van recent ontwikkelde diensten. Uiteraard blijft Drogistenunie haar zelfstandige drogisten ondersteunen met accountmanagement, de folder van ‘Uw Eigen Drogist' inclusief POS-materiaal, on-line aandacht voor de UED folder, winkelmaterialen bij Kassaplan en zo verder.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief