Nieuwe kleurrijke lijn van Vogue: Moods

Geplaatst op: 14-08-2014

Nieuwe kleurrijke lijn van Vogue: Moods

Met de nieuwe deodorant en douchegel van Vogue Moods is elke dag een feest en kom je helemaal in de 'mood'. Deze nieuwe lijn prikkelt je zintuigen en zorgt voor een happy gevoel!

Vogue Moods bestaat uit de geuren Aqua Twister, Pink Motion en Purple Funk, elk met een heerlijke Parfum Deodorant spray en een romige, verzorgende Cream Shower.

Vogue Moods Aqua Twister

Vogue Moods Aqua Twister is een lekkere frisse en energieke vrouwelijke geur en bestaat uit een mix van witte bloemen, water, muntbladeren, waterjasmijn en Siciliaanse ceder. Het zorgt voor een bruisend begin van de dag vol positieve energie.

Vogue Moods Pink Motion

Met de nieuwe Pink Motion van Vogue Moods ben jij overal absoluut het stralende middelpunt. Deze heerlijk vrolijke en energieke geur bestaat uit noten van peer, oranjebloesem, zoete honing en een vleugje vanille.

Vogue Moods Purple Funk

De Vogue Moods Purple Funk is een uitbundige spannende en vrouwelijke geur met een vleugje romantiek. Deze romantische vrouwelijke geur bevat de geur van fresia gemixt met bergamot en oranjebloesem. Met Purple Funk straal je zelfvertrouwen uit, of je nu op date gaat of plannen hebt voor een romantisch weekendje!

 

Consumentenadviesprijzen

  • Vogue Moods Parfum Deodorant  € 3,00/150 ml
  • Vogue Moods Cream Shower  € 3,00/200 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief