Nieuwe geurlijn van VOGUE GIRL: ‘Giddy Up'

Geplaatst op: 07-10-2011

Nieuwe geurlijn van VOGUE GIRL: ‘Giddy Up'

De nieuwe VOGUE Girl ‘Giddy Up'-lijn sluit perfect aan bij de beleefwereld van jonge meisjes, deze schattige geurlijn met verpakkingen boordevol hinnikende pony's bestaat uit verschillende producten. 

Heerlijke vanille, appel en tropische bloemen

De nieuwe VOGUE Girl ‘Giddy Up'-lijn bestaat uit heerlijk ruikende producten in verpakkingen die gewoonweg onweerstaanbaar zijn! De geur is gebaseerd op zachtzoete vanille met een vleugje frisse appel en accenten van tropische bloemen. De naam ‘Giddy Up' is, buiten de look van verpakkingen, om meerdere redenen erg goed gekozen. Van deze heerlijke geur slaan jonge meiden namelijk gewoonweg op hol, zo lekker is deze nieuwe lijn!

De nieuwe VOGUE Girl ‘Giddy Up' producten

VOGUE Girl ‘Giddy Up' Parfum Douchegel

  • Het rijk verzorgende en milde schuim van deze tintelfrisse douchecrème is zijdezacht voor de huid, maakt het lichaam lekker fris en laat de huid alvast onweerstaanbaar ruiken! 

VOGUE Girl ‘Giddy Up' Parfum Deodorant

  • Deze geparfumeerde Parfum Deodorant is mild en zacht voor de huid, bevat geen aluminiumzouten en zorgt maar liefst 24 uur lang voor een perfect fris gevoel met een heerlijke zoete geur! 

VOGUE Girl ‘Giddy Up' Shampoo

  • Deze zachte en onweerstaanbaar ruikende shampoo is geschikt voor alle haartypen en droogt het haar niet uit! Voor fris, heerlijk ruikend en mooi glanzend haar!

VOGUE Girl ‘Giddy Up' Eau de Toilette

  • Dankzij deze handige tasverstuiver met Eau de Toilette zul je nog langer heerlijk ruiken naar de VOGUE Girl ‘Giddy Up'- geur. Bovendien kun je de tasverstuiver overal mee naar toe nemen!

 

Consumentenadviesverkoopprijzen

  • VOGUE Girl ‘Giddy Up' Parfum Douche  € 2,95/200 ml en € 1,25/50 ml 
  • VOGUE Girl ‘Giddy Up' Parfum Deodorant  € 2,75/100 ml en € 1,25/50 ml 
  • VOGUE Girl ‘Giddy Up' Shampoo  € 2,95/250 ml 
  • VOGUE Girl ‘Giddy Up' Eau de Toilette  € 4,95/Tasverstuiver 10 ml

 

Meer informatie: www.vogue-girl.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief