Nieuwe exclusieve geur: Vogue Girl Tweet Tweet

Geplaatst op: 16-09-2014

Nieuwe exclusieve geur: Vogue Girl Tweet Tweet

Van de nieuwe Vogue Girl Tweet Tweet geur en kleurrijke, zoete verpakking word je vanzelf vrolijk en kan je dag niet beter beginnen!

De speciale producten zijn verkrijgbaar in een Parfum Deodorant, Parfum Douche en een Limited Edition parfum.

Tropische geur

Het parfum van de Vogue Girl Tweet Tweet producten bevat een heerlijk mix van groene appel en frisse watermeloen gecombineerd met ananas, zoete guavebessen en verse romige kokosmelk. Een geur om lekker bij weg te dromen...

Parfum Deodorant zonder witte strepen

De nieuwe Parfum Deodorant biedt de unieke combinatie van een exclusieve geur en de betrouwbaarheid van een deodorant. Deze geparfumeerde deodorant is zacht voor je huid, laat geen witte strepen achter en zorgt voor een heerlijk fris gevoel.

Verzorgende Parfum Douche

De Parfum Douche van Vogue Girl Tweet Tweet is een verzorgende douchecrème die je huid verzorgt en heerlijk zacht maakt. De unieke combinatie van verschillende bestandsdelen zorgt voor een heerlijk energiek gevoel voor een goed begin van de dag.

Limited Edition geschenkverpakking

Om te vieren dat de Vogue Girl Tweet Tweet de Vogue Girl familie komt vergezellen is er nu een speciale limited edition Eau de Toilette van 50 ml uitgebracht. Samen verpakt in een vrolijke en exclusieve geschenkverpakking met een edt van 10ml die handig is voor in je (school)tas!

 

Consumentenadviesprijzen

  • Vogue Girl Tweet Tweet Parfum Deodorant  € 3,00/100 ml
  • Vogue Girl Tweet Tweet Parfum Douche  € 3,00/200 ml
  • Vogue Girl Tweet Tweet Limited Edition Geschenkverpakking  € 7,99

 

De Vogue Girl Tweet Tweet producten worden geïntroduceerd op de Tinadagen in attractiepark Duinrel op zaterdag 27 en zondag 28 september 2014 maar zijn nu al verkrijgbaar bij Kruidvat.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief