Nieuwe Energizing Body Mist van THERME

Geplaatst op: 23-08-2011

Nieuwe Energizing Body Mist van THERME

Volledig nieuw in het assortiment van THERME zijn de drie verschillende varianten Energizing Body Mist van de THERME Wereldkuren Bali Flower, Zen White Lotus en Ylang Ylang!

Zonder parabenen of minerale oliën

De nieuwe THERME Energizing Body Mist kan na het douchen of baden worden verneveld over het gehele lichaam als een intens verfrissende, verzorgende en subtiele parfumerende body spray. Dit nieuwe product vormt echter ook een onweerstaanbaar ruikende geurnevel voor het haar (‘Hair Perfume'). De toegevoegde verzorgende bestanddelen geven de sprays een extra dimensie, zonder dat het haar of de huid vet aanvoelt en zijn zonder parabenen of minerale oliën.

Energizing Body Mist Bali Flower

De ingrediënten in de nieuwe THERME Energizing Body Mist Bali Flower vinden een oorsprong in de Balinese natuur. Natuurlijke bronnen zoals de spirituele vulkaan op Bali, bloemen, kruiden, rijst en oliën uit de Balinese binnenlanden, vormen de belangrijkste basis. Deze Body Mist heeft een zachte en poederachtige bloemengeur, met een vleugje Vanille, Orchidee en Jasmijn. De formule bevat tevens verzorgende Rijstmelk en Soja-extract voor een fluweelzacht en intensief verzorgd huidgevoel.

Energizing Body Mist Zen White Lotus

‘Zen' is de Japanse vorm van boeddhisme en staat tevens voor het creëren van innerlijke rust en harmonie. De Witte Lotus is een ontspannend geurende bloem, welke symbool staat voor geestelijke zuiverheid en zachtheid. De nieuwe THERME Energizing Body Mist Zen White Lotus hult je huid en haar in een verfijnde geurwaas van de inspirerende en sereen geurende Witte Lotus. Deze heerlijke Body Mist bevat tevens Zijde- extract voor een ongelooflijk zacht en optimaal verzorgd huidgevoel.

Energizing Body Mist Ylang Ylang

De Ylang Ylang is een exotische bloem met een weelderige, sensuele geur die een ontspannende en harmoniserende invloed heeft op al je zintuigen! THERME voegde deze prachtige bloem in combinatie met Hibiscus toe aan haar nieuwe Energizing Body Mist Ylang Ylang. Slechts een paar keer sprayen over je huid en haar en deze exotische en sensueel ruikende Body Mist laat je onweerstaanbaar ruiken.

 

Tip: De nieuwe Energizing Body Mist van THERME is ook heerlijk om je linnengoed, interieur en/of kleding subtiel mee te parfumeren.Consumentenadviesprijs

  • THERME Energizing Body Mist  € 6,95/ 60 ml per stuk

 

Meer informatie: www.therme.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief