Nieuwe Dove Douchecrème: Caring Protection

Geplaatst op: 24-04-2014

Nieuwe Dove Douchecrème: Caring Protection

Na het douchen kan je huid droog, ruw en trekkerig aanvoelen en extra kwetsbaar, gevoelig  en sneller geïrriteerd zijn. Dove heeft om dit te voorkomen een nieuwe extra beschermende en voedende douchecrème: Caring Protection, die je huid tijdens het douchen extra voedt, hydrateerd, verzacht en haar optimaal beschermd.

Dove Caring Protection Douchecrème heeft een volle crèmetextuur met een heerlijke geur en is extra mild voor de droge tot zeer droge huid.

Huideigen lipiden en voedende oliën

De formule van de Dove Caring Protection Douchecrème is verrijkt met een mix van huideigen lipiden en verzorgende en voedende oliën zoals zonnebloemolie, hydraterende glycerine en NutriumMoisture die je huid zijdezacht, soepel en glad helpen te houden.

Beschermende formule

Dove Caring Protection Douchecrème heeft een speciale formule die tijdens de reiniging ervoor zorgt dat er aan het huidoppervlak zo min mogelijk natuurlijk aanwezige lipiden verwijderd en proteïnen aangetast worden en helpt haar te beschermen. Na het douchen voelt je huid heerlijk zacht en soepel aan.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Dove Caring Protection Douchecrème € 3,55/250 ml
  • Dove Caring Protection Douchecrème € 5,99/500 ml

 

 

Lees meer over Dove:

Dove Invisible Dry Deodorant vernieuwd

Nieuw van Dove: Pistache & Magnolia Bodylotion

Gespleten haarpunten? Ontdek de nieuwe Split Ends Rescue-lijn van Dove!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief