Nieuwe D.I.O. Drogisterij Steenstraat in Arnhem

Geplaatst op: 27-12-2010

Nieuwe D.I.O. Drogisterij Steenstraat in Arnhem

Op 2 december is in Arnhem de nieuwe D.I.O. drogisterij Steenstraat geopend. Vroeger zat hier D.I.O. van der Plas.

Marry en Piet Valen

D.I.O. Steenstraat is nu in handen van Marry en Piet Valen. Marry is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en Piet heeft met name bij de verbouwing zijn technische inzicht gebruikt. De winkel is volledig verbouwd in de nieuwe huisstijl van D.I.O.

Ondernemerschap

Marry Valen is erg blij met de nieuwe winkel. Ze heeft in het verleden meer drogisterijwinkels gehad. Nadat ze hiermee gestopt was, ging het toch weer kriebelen. Ze is in zee gegaan met D.I.O. omdat ze hierbij zelf kan ondernemen. Marry: "Ik denk dat ik met D.I.O. veel beter uit de verf kom. Ik kan mij écht gaan richten op datgene waar lokaal behoefte aan is. Mensen willen een beetje kunnen "winkelen in de winkel", daar komt ondernemerschap bij kijken."

Mooie locatie

D.I.O. Steenstraat zit in de gelijknamige straat in Arnhem. Marry: "Het is een mooie straat waar verschillende goeie winkels zitten. We hebben een echte groenteman, een biologische slager, een goeie banketbakker en veel meer. Het is leuk om te zien dat de verschillende ambachten vertegenwoordigd zijn. De straat krijgt bovendien ook nog een facelift die in juni volgend jaar klaar is."

Goede match

Volgens Marry past de vernieuwde D.I.O. drogisterij goed tussen alle andere winkels in de straat. "Met de nieuwe uitstraling, het goede productadvies, de mooie aanbiedingen en het lokale karakter van de drogisterij voorzien wij in verschillende behoeften in de buurt. Iedereen is bij ons van harte welkom."

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief