Nieuwe D.I.O. Drogisterij in Assen

Geplaatst op: 06-12-2010

Nieuwe D.I.O. Drogisterij in Assen

Op 11 november is in Assen de nieuwe drogisterij D.I.O. Jacob Kamst open gegaan.

Speciale feestelijke openingsfolder

Ondanks de storm en de regen tijdens de opening van de nieuwe winkel waren er meteen veel nieuwe klanten in de winkel. Met een speciale feestelijke openingsfolder, met veel aanbiedingen wist eigenaar Jacob Kamst de mensen te trekken. Trots als Jacob is, heeft hij een filmpje laten maken van de uitstraling van de nieuwe winkel. Deze is te zien op Youtube onder de naam: D.I.O. Jacob Kamst opening Kloosterveen.

Goede indeling

De winkel is ruim en overzichtelijk van opzet. Er staat een heel breed assortiment waarbij er veel nadruk ligt op gezondheid en babyartikelen. Daarnaast is er een uitgebreide parfumlijn te vinden. Jacob: "Ik heb in Groningen een winkel van 400M², deze winkel is 350M², maar door de nieuwe indeling van D.I.O. en de bouw van het pand lijkt deze winkel een stuk groter."

D.I.O.'s nieuwe huisstijl

Jacob heeft ervoor gekozen om naast zijn drie andere winkels in Groningen, Winsum en Zuidlaren ook deze nieuwe winkel, bij D.I.O aan te sluiten. Jacob zegt: "Je ziet dat D.I.O. hard bezig is met werken aan de naamsbekendheid. Zo zie ik D.I.O. regelmatig op TV en is de nieuwe huisstijl een genot voor het oog. De fraaie kooflijsten, de lage stellingen en de overzichtelijkheid spelen hierbij een grote rol. Ik heb daarom besloten om ook mijn andere drie winkels enigszins aan te passen in de nieuwe D.I.O. huisstijl."

Tevreden personeel

Voor de komende maanden zal de rechterhand van Jacob Kamst, die normaal gesproken in Groningen staat, het personeel in Assen begeleiden. Ook een gediplomeerde medewerkster uit Groningen zal de komende maanden het reilen en zeilen van de winkel in goede banen leiden. Het team van D.I.O. Kamst in Assen vindt de winkel erg plezierig om in te werken en gaat er met veel enthousiasme tegen aan.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief