Nieuwe D.I.O. Drogisterij in Appelscha

Geplaatst op: 18-11-2010

Nieuwe D.I.O. Drogisterij in Appelscha

Op 27 oktober is in Appelscha, D.I.O. Inner Out geopend. Om de opening succesvol te laten verlopen had eigenaresse Wilma Oenema een leuke actie bedacht.

"We hebben tassen met Idyl producten gratis weggegeven. Daardoor liep het meteen storm in de winkel", zegt Wilma.

Geweldige kans

Wilma zat al 27 jaar in het kappersvak, waarvan 24 jaar als zelfstandige. Ze zegt: "Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en adviseren en verkopen heb ik altijd leuk gevonden. De komst van het nieuwe winkelcentrum aan de Vaart-Zuidzijde in Appelscha was voor mij een geweldige kans om een drogisterij te starten."

FACO

In oktober 2009 zijn de gesprekken met FACO gestart. Wilma zegt: "De lijnen waren kort en duidelijk. Alle hulp die ik nodig had, heb ik snel gekregen. Door mijn ervaring als zelfstandige wilde ik natuurlijk mijn eigen identiteit behouden. Die ruimte hebben we gekregen binnen D.I.O."

Nieuwe D.I.O. Huisstijl

Wilma vindt de nieuwe D.I.O. huisstijl helemaal top. Ze heeft eigen accenten aangebracht waardoor er nu een mooie winkel staat die helemaal bij haar past. Wilma zegt: "Ik zie de toekomst van ons bedrijf positief tegemoet. Dit centrum wordt hét winkelcentrum van Appelscha. Samen met het team van vier medewerkers gaan we er een professionele en gezellige winkel van maken."

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief