Nieuwe winkel DA + MOOI Meindersma in Sneek geopend

Geplaatst op: 04-07-2013

Nieuwe winkel DA + MOOI Meindersma in Sneek geopend

Vanochtend om precies 9 uur is aan de Oosterdijk 2 in Sneek de nieuwe DA+Mooi van het ondernemersechtpaar Van Loon Grootenhuis geopend. Vol enthousiasme opende het winkelteam hun prachtige drogisterij en parfumerie, waar al vroeg in de ochtend een lange rij belangstellende klanten voor de deur stond.

Drie dagen lang extra openingskorting

De opening van Drogisterij en Parfumerie Meindersma gaat vergezeld van een spetterende openingsactie van maar liefst drie dagen: 25% kennismakingskorting op het hele assortiment (muv actie artikelen, cadeaubonnen, Rituals en OPI, geneesmiddelen en zuigelingenvoeding 0-6 maanden). De eerste honderd betalende klanten ontvingen vanmorgen bij de opening een prachtige goodiebag t.w.v. €50,- gevuld met heerlijke drogisterij- en parfumerieartikelen!

Bekend in Sneek en omgeving

De winkel van ondernemersechtpaar Rick en Marinus van Loon Grootenhuis is al sinds jaar en dag een begrip in Sneek. Drogisterij Parfumerie Meindersma bestaat al sinds 1895 en is een autoriteit op het gebied van schoonheid en gezondheid, van voedingssupplementen en reformproducten tot luxe merken als bijvoorbeeld Chanel en Sisley. Ondernemer Marinus Van Loon, sinds 1989 eigenaar van de winkel, vertelt: ‘De overstap naar de sterke DA formule betekent dat wij nog beter kunnen inspelen op de veranderende behoefte van de consument.'

Uitgebreid drogisterij aanbod

Het drogisterij aanbod in de winkel is nog sterker vertegenwoordigd met bekende merken als Orthica en Bloem. Het DA-concept biedt naast de meeste keuze, het beste advies en scherpe aanbiedingen ook meer dan ooit de ruimte om zelf nieuwe merken en producten te ontdekken en uit te testen. Je kunt bij DA terecht voor meer dan 1.400 merken en ruim 15.000 producten.

Uitgebreid parfumerie aanbod

Voor het parfumerie aanbod is DA een exclusieve samenwerking aangegaan met Mooi parfumerie. Een moderne en snel groeiende franchiseketen in de parfumeriebranche, die gespecialiseerd is in huidverzorging, make-up en parfums van de belangrijkste topmerken zoals Dior, Chanel, Clinique, Estée Lauder, Clarins, Sisley en Lancôme, nagelproducten van o.a. KOH en OPI en het bekende cadeaumerk Rituals.

Al acht DA+Mooi winkels geopend

In de drogisterij en parfumerie branche zijn DA en Mooi de eerste merken die hun krachten bundelen. Dit heeft inmiddels geresulteerd in de lancering van acht DA+Mooi winkels. De allereerste eerste DA + Mooi opende in 2012 haar deuren in het Drentse Hoogeveen. In de afgelopen maanden zijn er ook DA+Mooi winkels geopend in Rhoon, Schiedam, Wageningen, Elst, Rosmalen en Rijssen.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief