Nieuwe DA + Mooi Frans van Garrat in Rijssen geopend

Geplaatst op: 17-06-2013

Nieuwe DA + Mooi Frans van Garrat in Rijssen geopend

Aan de Haarstraat 3B in Rijssen is woensdagochtend 12 juni jl. een nieuwe DA + MOOI van ondernemer Bas Hemmer geopend. Hemmer heeft ook nog DA winkels in Vriezenveen en Vroomshoop.

Lange rij voor de opening

Vol enthousiasme openden Bas en zijn team hun prachtige drogisterij en luxe parfumerie, waar al vroeg in de ochtend een lange rij belangstellende klanten voor de deur stond. De eerste 100 bezoekers ontvingen tijdens de opening een goodiebag ter waarde van € 50,00.

Bekende topmerken

In het drogisterij aanbod is DA nog sterker vertegenwoordigd met bekende merken als Solgar, Orthica en Bloem. Het DA-concept biedt naast de meeste keuze, het beste advies en scherpe aanbiedingen ook meer dan ooit de ruimte om zelf nieuwe merken en producten te ontdekken en uit te testen. Je kunt bij DA terecht voor meer dan 1.400 merken en ruim 15.000 producten.

Nieuw reformschap DA

In de Rijssense winkel is ook het nieuwe reformschap van DA geplaatst. Het reform assortiment bestaat uit een 4 meter schap met: warme dranken, koude dranken, broodbeleg, ontbijtproducten, hartige versnaperingen, zoete versnaperingen, zuidvruchten en zaden, zelfzorg, koken, koffie-thee en suikervervangers en glutenvrije producten. DA + MOOI Frans van Garrat fungeert als pilotwinkel voor het testen van dit reformschap.

DA + Mooi parfumerie

Voor het parfumerie aanbod is DA een exclusieve samenwerking aangegaan met Mooi parfumerie. Een moderne en snel groeiende franchiseketen in de parfumeriebranche, die gespecialiseerd is in huidverzorging, make-up en parfums van de belangrijkste merken op dit gebied zoals Dior, Chanel, Clinique, Estée Lauder, Clarins, Sisley, Lancôme, OPI en Rituals.

Samenwerking in de branche

In de drogisterij en parfumerie branche zijn DA en Mooi de eerste merken die hun krachten bundelen wat resulteerde in de lancering van de DA+MOOI winkels. De allereerste eerste DA + MOOI opende in het voorjaar van 2012 haar deuren in het Drentse Hoogeveen. Aansluitend zijn er in Rhoon, Schiedam, Elst, Wageningen en Rosmalen DA + MOOI winkels geopend.

Bekijk de opening van DA + Mooi Frans van Garrat!

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief