Nieuwe D.I.O. drogisterij in Almelo

Geplaatst op: 21-10-2010

Nieuwe D.I.O. drogisterij in Almelo

Op 14 oktober jl. opende D.I.O. Renate haar deuren in Almelo. Na twaalf jaar te hebben gewerkt bij een andere drogist vond eigenaresse Renate Kroezen het hoog tijd om zelf iets te beginnen.

Ze heeft het pand van de vroegere bakkerswinkel gekocht en haar avontuur was begonnen.

Voorbeeldwinkel

Renate heeft gekozen voor de D.I.O. formule omdat er van het begin af aan een goed contact was met FACO, de organisatie achter de D.I.O. drogisterijen. Renate zegt: "Het is een platte organisatie waar veel dingen snel geregeld kunnen worden. Daarnaast sprak de nieuwe huisstijl mij erg aan. Ik vind onze winkel een voorbeeld voor kleine ruimtes met tóch een heel volledig assortiment."

Vijftig boeketten

Renate is bekend in Almelo door haar jarenlange ervaring als drogisterijmedewerkster. De omwonende mensen zijn erg blij dat er weer een drogisterij in de buurt zit. Dit blijkt uit de vijftig boeketten die op dit moment in de winkel staan.

D.I.O. wordt bekender

Op dit moment zijn er mensen die de D.I.O. niet kennen maar daar komt verandering in. Renate zegt: "Ik heb er vertrouwen in dat D.I.O steeds bekender wordt. Je ziet dat men hard aan het werk is met bijvoorbeeld de reclame die binnenkort op TV te zien is. Ik zie de toekomst voor mij en D.I.O. daarom positief tegemoet."

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief