Nieuwe D.I.O. Drogisterij Luyksgestel geopend

Geplaatst op: 22-12-2010

Nieuwe D.I.O. Drogisterij Luyksgestel geopend

Met een warm onthaal en een mooie openingsaanbieding stond de nieuwe D.I.O. drogisterij Luyksgestel de eerste twee en half uur na opening vol met klanten.

Omwonenden zijn erg blij dat er weer een drogisterij in de buurt zit. De nieuwe winkel heeft klanten uit Nederland maar vooral ook uit België.

Het pand

Er zat in Luyksgestel al een tijdje geen drogisterij meer. Dat was mede-eigenaar Frank Tijssen een doorn in het oog. Zijn oog was gevallen op een pand waar vroeger een tegelhandel zat. Niet echt een voor de hand liggende basis voor een drogisterij. Toevallig was FACO, de organisatie achter de D.I.O. Drogisterijen ook al bezig met dit pand. Frank en D.I.O. hebben elkaar op het goede moment gevonden. Frank: "We hebben het hele pand stevig laten verbouwen en het resultaat is een mooie D.I.O. winkel van ongeveer 300M².

Waarom D.I.O.?

Frank vervolgt; "D.I.O. is een organisatie waarbij je nog echt kunt ondernemen. Daarnaast is de nieuwe huisstijl erg uitnodigend en chic. Dat sprak mij en mijn vrouw erg aan. Mijn vrouw heeft daarom ook een D.I.O. geopend in Eindhoven. Zij staat in D.I.O. Alba en ik in D.I.O. Luyksgestel. We hebben in Luyksgestel nu al veel aanloop van klanten dus ik hoop snel naamsbekendheid op te bouwen. Zo kunnen we nog lang klanten verwelkomen in deze regio."

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief