Nieuwe biologische hondenshampoos in vaste zeepvorm

Geplaatst op: 23-09-2011

Nieuwe biologische hondenshampoos in vaste zeepvorm

Nieuw van Oscar & Babette zijn ‘Organic Botanical Dog Shampoo Bars', biologische hondenshampoos in vaste zeepvorm, één voor teefjes en één voor reutjes!

100% natuurlijke en plantaardige werkstoffen

Het grote nadeel van hondenshampoos is dat je er al snel te veel van gebruikt. Voor veel formules worden bovendien diverse synthetische ingrediënten en sterk schuimende werkstoffen gebruikt, die de huid en vacht van de hond kunnen uitdrogen. Bij de producten van Oscar & Babette is daarom heel bewust gekozen voor twee uitzonderlijk milde 'Organic Botanical Dog Shampoo Bars' oftewel biologische hondenshampoos (één voor teefjes en één voor reutjes) in vaste zeepvorm en op basis van biologische ingrediënten en 100% natuurlijke, plantaardige werkstoffen.

Gecertificeerde biologische ingrediënten

De ingrediënten voor de Oscar & Babette 'Organic Botanical Dog Shampoo Bars' zijn afkomstig van gecertificeerde biologische toeleveranciers. Als basis wordt hiervoor biologische cacaoboter, olijf- en kokosolie gebruikt. De geselecteerde olijfolie komt van Campo Sur, een biologische plantage in Andalusië (Spanje), welke is gecertificeerd via AB, oftewel 'Agriculture Biologique'. De kokosolie voor de Oscar & Babette hondenshampoos is afkomstig van een Nederlandse importeur van biologische kokosolie, met een eigen biologische plantage in Sri Lanka. Deze is gecertificeerd via het Nederlandse EKO- keurmerk en heeft het Franse certificaat 'Agriculture Biologique'.

Effectief tegen ongewenste vachtbewoners!

De 100% natuurlijke etherische oliën in de 'Organic Botanical Dog Shampoo Bars' hebben een biologische certificering volgens de Soil Association, 's werelds eerste certificeringsinstantie voor aantoonbaar biologische levensmiddelen. De heerlijke geurende etherische oliën die weloverwogen zijn gekozen, staan in de literatuur bekend vanwege hun effectieve eigenschappen bij het op een natuurlijke manier verdrijven van ongedierte zoals vlooien, teken en ander ongewenst gespuis, waar mensen maar vooral hun hond niet blij van worden. De basis van cacaoboter, calendula-, kokos- en olijfolie zorgt voor een fluweelzachte, gezonde en mooi glanzende vacht.

‘Oscar's Dirty Dog Grooming Bar'

Milde biologische hondenshampoo in vaste zeepvorm op basis van de frisse geur van 100% biologische etherische oliën van eucalyptus en lavendel met tea tree oil, voor het verdrijven van ongewenste vachtbewoners. Voor een mooie, perfect schone en frisse vacht van reutjes.

‘Babette's Dirty Dog Beauty Soap'

Milde biologische hondenshampoo in vaste zeepvorm op basis van de sprankelende geur van 100% biologische etherische oliën van citronella en citroengras met tea tree oil voor het verdrijven van ongewenste vachtbewoners. Voor een glanzende, fris ruikende en zijdezachte vacht van teefjes.

 

Verkoopprijzen

  • Oscar & Babette ‘Oscar's Dirty Dog Grooming Bar' € 9,95/ solid dog shampoo bar 100 gram
  • Oscar & Babette ‘Babette's Dirt Dog Beauty Soap' € 9,95/ solid dog shampoo bar 100 gram

Verkrijgbaar vanaf 1 oktober a.s. via de webshop www.oscarenbabette.nl

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief