Nieuwe Biofreeze actiedisplay voor Etos Healtbooster

Geplaatst op: 21-03-2014

Nieuwe Biofreeze actiedisplay voor Etos Healtbooster

Voor Biofreeze heeft XCJ reclameproductie een actiedisplay ontworpen. Deze handige en overzichtelijke display met Biofreeze Tubes, Sprays, folders en proefsachets staan vanaf week 14/15 in de filialen bij Etos in de 'Healtbooster display'.

XCJ reclameproductie verzorgde voor Biofreeze niet alleen het ontwerp maar ook de opmaak, vormgeving, productie en het invouwen en afvullen van deze display.

De producten van Biofreeze

Biofreeze verlicht de pijn. Door de actieve werking van isopropyl alcohol verkoelt Biofreeze (met natuurlijke menthol) de plek waar de pijn zich voordoet bij o.a. kneuzingen, sportblessures, revalidatie, spierpijn maar ook bij chronische klachten zoals gewrichtspijn, rugpijn, of artritis. Ook kan Biofreeze gebruikt worden om de pijnlijke klachten te verlichten wanneer men te lang in dezelfde houding heeft gezeten. Het assortiment van Biofreeze bestaat uit een tube met gel (110 gr), een spray (118 ml) en een roller (82 gr).

Plaatselijke pijnverlichter

Biofreeze kan 3-4 keer per dag aangebracht worden op de pijnlijke gebieden. Binnen enkele minuten neemt de pijn al af. Dit effect houdt doorgaans enkele uren aan. Biofreeze is geschikt vanaf 2 jaar (m.u.v. de spray, die is vanaf 12 jaar), bevat geen dierlijke producten en is niet op dieren getest.

Marketing en distributie

Biofreeze is een product dat wordt geproduceerd door Hygenic Performance Health Products (www.biofreeze.com) in Amerika. In Nederland wordt de marketing en distributie voor Biofreeze exclusief door OTC Medical verzorgd. OTC Medical heeft vele merken in haar portfolio zoals Audispray, Ohropax, Grahams, Balance Activ en Test-Point.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over OTC Medical? Kijk dan op www.otc-medical.nl. Voor meer informatie over POS materiaal of fulfilment & handling mogelijkheden van XCJ kunt u terecht op www.xcj.nl.

Bron productinformatie: OTC Medical

Biofreeze is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter of het etiket op de verpakking.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief