Nieuwe beautyshops van Hema in Nederland

Geplaatst op: 18-10-2012

Nieuwe beautyshops van Hema in Nederland

Goed nieuws voor beautyfreaks want de Hema heeft afgelopen week 2 nieuwe beautyshops geopend. Hier kun je naar hartelust shoppen want je vindt er alles op het gebied van huidverzorging, make-up en accessoires. Maar ook voor advies, inspiratie en tips kun je er terecht!

De beautyshops zijn gevestigd in de Kalverstraat in Amsterdam en in de Barteljorisstraat in Haarlem.

Beautyproducten van het eigen merk

De beautyshops hebben een mooi strak design en zijn overzichtelijk ingedeeld. Het assortiment heeft een ruime keuze aan make-upproducten zoals prachtige kleuren oogschaduws en nagellakken, diverse foundations, kwasten, lippenstiften, lipgloss, mascara's en meerdere make-up producten. Maar ook op het gebied van huidverzorging kun je er echt alles vinden. En ga je op vakantie of een weekendje weg? Hema Beauty heeft een ruime keuze in handige mini's!

Dierproefvrije producten

Ook voor trendy accessoires zoals oorbellen, kettingen en sjaals kun je hier terecht. Weet je niet welke look of kleur het beste bij je past? Geen probleem want je kunt alle (dierproefvrije) make-up uitproberen in een speciale ruimte. De professionele medewerkers in de beautyshop geven je graag advies en tips voor een stralende look!

Bekijk het filmpje van de opening van de Hema Beauty in Amsterdam.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief