Nieuwe baby fles op de markt: VacuLess

Geplaatst op: 12-09-2011

Nieuwe baby fles op de markt: VacuLess

In september is er een nieuwe baby fles op de markt gekomen onder de merknaam VacuLess, het VacuLess concept heeft een uniek systeem, waardoor de baby tijdens het drinken géén lucht binnen krijgt en géén vacuüm kan zuigen.

Ook in zijligging voeden

De baby kan zelfs met de nieuwe baby fles in zijligging gevoed worden; een houding waarvan inmiddels bewezen is dat veel pasgeboren baby's daar baat bij hebben. Steeds meer kraamafdelingen en kraambureaus stimuleren deze natuurlijke borstvoedingshouding, óók bij flesvoeding. Bovendien heeft het VacuLess concept een nieuw gepatenteerde speen.

Joalieke speen

De zogenaamde Joalieke speen is ontworpen door een gerenommeerd prelogopediste Joalieke Sijbesma - Bömcke en is het resultaat van haar jarenlange ervaring met pasgeborenen in ziekenhuizen en na uitgebreid onderzoek door VacuLess bij diverse kraamzorginstellingen.

Eenvoudig in gebruik

Het idee achter de fles is erg simpel, het gebruik eenvoudig en zeer effectief! De voeding zit namelijk in een zakje waarbij de lucht vóór het drinken uit het zakje wordt gedrukt. Het flexibele zakje krult tijdens het drinken op, waardoor er in de fles geen vacuüm gezogen kan worden en de baby geen lucht kan inslikken. Kortom, een nieuw uniek concept waarbij de verwachtingen hoog gespannen zijn, en dat wel eens voor een revolutie zou kunnen zorgen op babyflessen gebied!

Meer weten?

Kijk voor meer informatie en de verkooppunten van VacuLess op www.vaculess.eu.

 

Consumentenadviesprijzen

  • VacuLess fles 150 ML € 7,99,  250 ML € 9,99
  • Voedingskokers 150 ML 30 stuks € 3,99, 250 ML 30 stuks € 4,99
  • Voedingszakjes 150 ML 100 stuks € 5,99, 250 ML 100 stuks € 6,99
  • Joalieke speen SLOW 2 stuks 5,99,  MEDIUM 2 stuks € 5,99, FAST 2 stuks  €5,99
  • Kolfadapter 2 ringen € 3,99
  • Afsluitclips 10 stuks € 3,99

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief