Nieuwe Algemeen Directeur voor De Tuinen en Essenza

Geplaatst op: 24-04-2014

Nieuwe Algemeen Directeur voor De Tuinen en Essenza

Op donderdag 24 april is bekend gemaakt dat Dick de Lange, Algemeen Directeur van De Tuinen en de Belgische keten Essenza, zijn functie heeft neergelegd.

Dick de Lange heeft 8,5 jaar aan het roer gestaan van deze succesvolle retailketens.

Sterke groei van winkels

De carrière van Dick de Lange bij De Tuinen heeft vooral hoogtepunten gekend, met name de groei van het aantal winkels in Nederland. Dit is vooral bewonderenswaardig omdat de laatste jaren de retail werd gekenmerkt door economische krimp. De Tuinen daarentegen is gegroeid van 67 naar 133 winkels.

Nieuwe uitdaging

Na 8 jaar heeft Dick de Lange de beslissing genomen om op weg te gaan naar een nieuwe uitdaging, waarop hij zich de komende tijd verder zal gaan oriënteren. De medewerkers van De Tuinen en Essenza betreuren het vertrek van een gewaardeerd persoon en collega.

Colinda Hoegee nieuwe opvolger

Op 24 april is ook bekend geworden dat Commercieel Directeur Colinda Hoegee, promotie heeft gemaakt en zal vanaf heden de functie van Algemeen Directeur De Tuinen en Essenza bekleden. Colinda Hoegee heeft de afgelopen 8 jaar haar sporen verdiend als Commercieel Directeur, met veel productinnovaties, het opzetten van de trainingsacademie, het Plan-it-Green beleid en ze heeft met veel passie De Tuinen als Wellness specialist op de kaart gezet.

Colinda Hoegee zal verder invulling geven aan de ingezette groei en de diverse projecten die op stapel staan binnen De Tuinen en Essenza.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief