NIEUW! ZARQA Natural Protection Deo

Geplaatst op: 21-03-2011

NIEUW! ZARQA Natural Protection Deo

De ZARQA- productlijn is een zeer geliefde productlijn! Zeker in deze tijd, waarin steeds meer mensen op zoek zijn naar zuivere en vooral bewezen milde formules, om hun huid weer optimaal in balans te brengen.

ZARQA introduceert daarom haar Natural Protection Deo!

Voor veel voorkomende huidproblemen

ZARQA is het merk dat op een therapeutische wijze veel voorkomende huidproblemen effectief verzorgt, behandelt en vermindert, zo niet geheel oplost. Alle ZARQA- producten danken hun effectiviteit aan natuurzuivere mineralen uit de Dode Zee en bewezen cosmetische- en dermatologische werkstoffen, die de huid respecteren en optimaal ondersteunen bij haar natuurlijke functies.

Natuurzuiver zonder overbodige toevoegingen

De hoogwaardige ZARQA- producten beantwoorden aan zeer strenge normen en bestaan uit effectieve, veilige en vooral zuivere formuleringen zonder overbodige toevoegingen. ZARQA is 100% zacht voor de huid, parfumvrij, op natuurlijke basis ontwikkeld, vrij van allergenen en kleurstoffen, zonder parabenen en paraffine en uiteraard vrij van dierlijke extracten.

NIEUW! ZARQA Natural Protection Deo

De nieuwe ZARQA Natural Protection Deo is eveneens ontwikkeld als antwoord op de grote vraag van consumenten naar daadwerkelijk natuurlijke en vooral veilige producten die zijn ontwikkeld met respect voor de huid én het milieu. Deze deodorantformule bevat natuurlijke zilvermoleculen, bekend vanwege hun effectieve antimicrobiële werking.

Vrij van synthetische conserveringsmiddelen

Dankzij de effectieve antimicrobiële werking krijgen bacteriën die lichaamsgeurtjes veroorzaken geen kans! De samenstelling is dusdanig ontwikkeld dat het kiemgehalte op de huid laag wordt gehouden, terwijl de huid optimaal wordt verzorgd en berschermd. Zilver werkt tevens als natuurlijke conservering, waardoor ZARQA Natural Protection Deo vrij is van synthetische conserveringsmiddelen die irritaties kunnen verzoorzaken.

Gepatenteerd, 100% effectief, zeer mild en veilig zonder nanotechnologie!

ZARQA Natural Protection Deo is dusdanig mild, dat deze zelfs net na het ontharen van de oksels kan worden aangebracht! De zilvermoleculen in de nieuwe ZARQA Natural Protection Deo zijn toegevoegd in de meest zuivere vorm zoals dit element in de natuur wordt gewonnen. Tijdens een gepatenteerd proces wordt het zilver net zolang gemicroniseerd totdat een zeer poreus en gelijkmatig oppervlak ontstaat dat zich perfect op de huid kan hechten, maar dat er niet in doordringt. Er is dus geen sprake van nanotechnologie!

ZARQA Natural Protection Deo:

 • Op basis van gepatenteerde, gemicroniseerde zilvermoleculen
 • 100% zacht en zeer mild voor de huid
 • Tevens geschikt net na het ontharen van de oksels
 • Zonder gebruik van nanotechnologie
 • 0% parabenen en conserveringsmiddelen
 • 0% Parfum
 • 0% vrij van aluminiumzouten
 • 0% Kleurstoffen
 • 0% Paraffine
 • 0% Minerale oliën

 

Verkoopprijs

 • ZARQA Natural Protection Deo  € 8,95/ 50ml (NIEUW!)

 

 

Meer informatie: www.zarqa.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief