Nieuw: Wonderverband, voor optimale bescherming tegen vuil en water

Geplaatst op: 10-11-2011

Nieuw: Wonderverband, voor optimale bescherming tegen vuil  en water

Onder invloed van water of wrijving gaan gewone pleisters of traditioneel verband er meestal snel vanaf, met het gebruik van Wonderverband kun je je dagelijkse bezigheden zonder problemen moeiteloos voortzetten.

Het zelfhechtende verbindmiddel

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en komt vaak voor tijdens klusjes in en rondom het huis, in de horeca, in de beauty & wellnessbranche of tijdens het (winter)sporten! Wondjes, blaren of schaafplekjes aan de handen of vingers kunnen je flink beperken in je doen en laten, zeker als ze niet goed worden verbonden. Nieuw is het unieke Wonderverband, het zelfhechtende verbindmiddel waarmee je met wondjes aan je handen, je dagelijkse bezigheden zonder problemen moeiteloos kunt voortzetten, zelfs als je handen veelvuldig in aanraking komen met water!

Hecht niet aan de wond

Met het Wonderverband kunnen de handen zelfs nat worden! Dankzij het unieke zelfhechtende vermogen is de beschadigde huid optimaal beschermd tegen water en vuil. Wonderverband hecht echter niet aan de wond zelf, is volledig ademend en kan dus eenvoudig en vooral pijnloos weer worden verwijderd.

Volledig ademend

De hygiënische formule van het elastische Wonderverband past altijd en kan naar behoefte op maat worden geknipt. Elk rolletje Wonderverband is 4,5 meter lang en 5 cm breed. Het waterproof verband is volledig ademend en is geschikt voor zowel mens als dier. Wonderverband is vuilafstotend en is verkrijgbaar in de kleuren wit en blauw (blauw is speciaal voor de horeca).

 

Adviesverkoopprijs

  • Wonderverband  € 7,95


Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief