Nieuw! Vogue girl lovebirds & Vogue girl puppy power

Geplaatst op: 24-03-2010

Nieuw! Vogue girl lovebirds & Vogue girl puppy power

Uit marktonderzoek blijkt, dat meisjes tussen de 8 en 16 jaar (dé doelgroep van VOGUE Girl!) intens blij en hebberig worden door vrolijke, lieve en schattige designs van producten. VOGUE Girl sluit hierop telkens perfect aan, met in het oog springende en onweerstaanbare designs voor haar nieuwe geurlijnen!

Trendy

Met de nieuwe VOGUE Girl varianten ‘Lovebirds ‘en ‘Puppy Power' kunnen jonge meiden opnieuw trendy voor de dag komen, dankzij verpakkingen boordevol kleine verliefde vogeltjes en schattige speelse puppy's!

Heerlijke zachte zoete geur

De nieuwe VOGUE Girl ‘Lovebirds' is een heerlijke zachte en zoete geur. Met de Parfum Douche en bijpassende Parfum Deo van deze nieuwe lijn voel je jezelf de hele dag intens vrolijk! De formules van de Douche en Deo zijn als vogelveertjes zo zijdezacht voor je huid en zorgen voor een langdurig fris gevoel!

Vanille, appel en tropische bloemen

Gekke en vrolijk spelende puppy's, dat is het nieuwe te gekke design van VOGUE Girl ‘Puppy Power'! Welk meisje droomt nu niet van een lief hondje? Met de nieuwe VOGUE Girl ‘Puppy Power' kunnen jonge meiden vanaf nu hun eigen puppy in huis halen! Deze nieuwe geurvariant op basis van vanille, een vleugje appel en tropische bloemen, bestaat uit een Parfum Douche en bijpassende Parfum Deo voor een speelse verleiding!

Vrolijk design

De producten van VOGUE Girl ´Lovebirds´en VOGUE Girl ‘Puppy Power' zijn qua verpakkingen onweerstaanbaar voor jonge meiden! Het vrolijke design vol verliefde tjirpende vogeltjes van VOGUE Girl ‘Lovebirds' en de speelse puppy's op de verpakkingen van VOGUE Girl ‘Puppy Love', maken je direct vrolijk!

Aantrekkelijke geschenkverpakkingen

  • Ladekistjes met Lovebirds of Puppy Power- design met VOGUE Girl Parfum Douche & Parfum Deo
  • Snoeptrommel met Lovebirds of Puppy Power- design met VOGUE Girl Parfum Douche & Parfum Deo
  • Toilettasje met Lovebirds of Puppy Power- design met VOGUE Girl Parfum Douche & Parfum Deo
  • Etui met Lovebirds of Puppy Power- design design met VOGUE Girl Parfum Douche 
  • Handtasje of Etui met Lovebirds of Puppy Power- design met VOGUE Girl Parfum Douche


Meer informatie: www.vogue-cosmetics.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief