Nieuw van Weleda Baby, Calendula Gezichtscrème

Geplaatst op: 03-05-2011

Nieuw van Weleda Baby, Calendula Gezichtscrème

Met Calendula Gezichtscrème bescherm en verzorg je het gezichtje van je kind met de zachtheid van puur natuur zonder synthetische geur-, kleur- of conserveringsstoffen en zonder minerale oliën zoals paraffine.

Puur natuurlijke ingrediënten

Met Calendula Gezichtscrème bescherm en verzorg je het gezichtje van je kind met de zachtheid van puur natuur. Als ouder wil je alleen de zachtste verzorging voor je kind want de huid van een baby is immers nog teer en vraagt om goede bescherming. Calendula-producten van Weleda Baby verzorgen en beschermen en houden de babyhuid gezond met de zachtheid van puur natuurlijke ingrediënten.

Voorkomt schraalheid en irritatie

Weleda maakt haar babylijn nu compleet want nieuw is de Calendula Gezichtscrème van Weleda Baby! Het gezichtje van je baby wordt het meest blootgesteld aan invloeden van buitenaf, bovendien wordt het regelmatig vochtig door o.a. kwijlen, speen of duimzuigen, daarom is een goede bescherming extra belangrijk. Dagelijkse verzorging met 100% natuurlijke Calendula Gezichtscrème houdt de prille huid van de baby gezond en in balans en voorkomt schraalheid en irritatie, de crème trekt gemakkelijk in en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige babyhuid.

Met zuivere amandelolie

Puur natuurlijke Calendula Gezichtscrème bevat extract van goudsbloem dat de huid verzacht en verzorgt. Zuivere amandelolie vult het natuurlijke beschermlaagje van de huid aan en houdt haar zacht en soepel. Calendula Gezichtscrème heeft een verfijnde geur van etherische oliën van onder andere lavendel en sinaasappel en is zonder synthetische geur-, kleur- of conserveringsstoffen en zonder minerale oliën zoals paraffine.

 

Consumentenadviesprijs

  • Weleda Baby Calendula Gezichtscrème  € 7,25/50 ml

Kijk voor verkooppunten op www.weleda.nl 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief