Nieuw van Weleda: 2-in-1 Reiniging voor de normale en gemengde huid

Geplaatst op: 03-05-2011

Nieuw van Weleda: 2-in-1 Reiniging voor de normale en gemengde huid

Je huid elke dag goed reinigen is een absolute must om zo je huid-eigen vetten te verwijderen, maar ook vuil van buitenaf en zeker als je make-up draagt is het belangrijk dit dagelijks te verwijderen.

Belangrijk onderdeel van gezichtsverzorging

Ruim 31% van de vrouwen die meededen aan het beautyplan van Weleda gaf aan haar gezicht nooit te reinigen, en dat terwijl reiniging zo'n belangrijk onderdeel van je gezichtsverzorging is en dit zeker een dagelijkse routine moet zijn want je gezicht reinigen is de basis voor een gezonde gezichtshuid! Met de nieuwe, supergemakkelijke 2-in-1 Reiniging van Weleda zijn er nu geen excuses meer om je gezichtsreiniging over te slaan!

Reinigingsmelk en een gezichtstonic in één

Naast Weleda Milde Reinigingsmelk en Verfrissende Gezichtstonic voor de normale en droge huid is er nu ook 2-in-1 Reiniging voor de normale en gemengde huid. De 2-in-1 Reiniging van Weleda is een reinigingsmelk en een gezichtstonic in één. De melkachtige tonic reinigt de huid mild en verfijnt de poriën in één stap. Het product is ook geschikt voor het verwijderen van make-up.

100% natuurlijk en grotendeels biologisch

Gezichtsreiniging van Weleda is 100% natuurlijk en grotendeels biologisch. Natuurzuivere etherische oliën geven de huid een aangenaam fris gevoel. Hamamelisextract kalmeert en verzorgt de huid en verfijnt de poriën, hierdoor is de huid optimaal voorbereid op Weleda Gezichtsverzorging Iris, Rosa Mosqueta of Granaatappel!

 

Consumentenadviesprijs

  • Weleda 2-in-1 Reiniging voor de normale en gemengde huid  € 9,75/flacon 100 ml

 

Kijk voor verkooppunten op www.weleda.nl

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief