Nieuw van VSM, Cardiflor Zon voor zongevoelige huid

Geplaatst op: 01-04-2011

Nieuw van VSM, Cardiflor Zon voor zongevoelige huid

Met de zomer in aantocht en stijgende temperaturen haast Nederland zich naar buiten om te genieten van het heerlijke zonnetje.

Vervelende reacties van de zon

Van de zon krijg je energie, een goed humeur en een gezond kleurtje. Maar voor 10 tot 15% van de Nederlandse bevolking, die een zongevoelige huid hebben, kan de zon ook vervelende reacties veroorzaken nadat de huid te lang aan de zon is blootgesteld: zonneblaasjes, jeukende bultjes en roodheid van de huid.

Geschikt vanaf 0 jaar

Daarom is er nu Cardiflor Zon, een natuurlijk product binnen de vertrouwde Cardiflor-lijn van VSM die speciaal ontwikkeld is voor de zongevoelige huid. Cardiflor Zon werkt verzachtend na het zonnen en verzorgt zonneblaasjes. Cardiflor Zon is natuurlijk en is geschikt voor de gevoelige huid en voor kinderen vanaf 0 jaar.

In handige sprayflacon

Dankzij de handige sprayflacon hoef je de gevoelige huid niet aan te raken en kan het product direct op de huid worden aangebracht. Het actieve bestanddeel in Cardiflor Zon is Cardiospermum halicacabum, een plantsoort welke ontstekingsremmend werkt. Cardiflor Zon is verkrijgbaar bij de drogist en apotheek in het zonschap.

Dosering en gebruiksaanwijzing

  • Naar behoefte aanbrengen op de huid
  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • Geschikt vanaf 0 jaar

 

Consumentenadviesprijs

 

Cardiflor Zon is een gezondheidsproduct.

 

 

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief