Nieuw van VSM, Calendulan Zon bij lichte verbranding van de zon

Geplaatst op: 01-04-2011

Nieuw van VSM, Calendulan Zon bij  lichte verbranding van de zon

Soms, ondanks een goede bescherming overkomt het je dat je toch verbrandt met als gevolg een rode, droge en pijnlijke gevoelige huid.

Hersteld en ondersteunt bij lichte verbranding

Calendulan Zon is een nieuw product binnen de vertrouwde Calendulan-lijn van VSM en is speciaal ontwikkeld om het herstellend vermogen van de huid te ondersteunen bij lichte verbranding. Bij een lichte verbranding, ook wel eerstegraads verbranding genoemd, is de opperhuid nog niet zichtbaar beschadigd maar wel rood, droog, pijnlijk, gevoelig of een beetje opgezwollen.

Geschikt vanaf 2 jaar

Voor een lichte verbranding na het zonnen adviseert VSM het nieuwe product Calendulan Zon, een natuurlijk aftersunproduct. Calendulan Zon werkt herstellend en verkoelend op de huid en is verkrijgbaar bij de drogist en apotheek in het zonschap. Calendulan Zon is ook geschikt voor de gevoelige huid en voor kinderen vanaf 2 jaar.

In handige sprayflacon

Dankzij de handige sprayflacon hoef je de gevoelige, verbrande huid niet aan te raken en kan het product direct op de huid worden aangebracht. De combinatie van de actieve bestanddelen Calendula officinalis (een bloemsoort), Camphora officinalis (een bloemsoort) en Hamamelis (een boomsoort) werkt verkoelend wat een verlichtend gevoel geeft aan de verbrande huid.

Dosering en gebruiksaanwijzing

  • Naar behoefte aanbrengen op de huid.
  • Geschikt voor de gevoelige huid
  • Geschikt vanaf 2 jaar


Consumentenadviesprijs
  • VSM Calendulan Zon sprayflacon € 8,95/100ml

 

VSM Calendulan Zon is een gezondheidsproduct.

 

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief