Nieuw van VOGUE for Women: ‘Hypnotic'

Geplaatst op: 16-08-2011

Nieuw van VOGUE for Women: ‘Hypnotic'

De nieuwe Parfum Deodorant en bijpassende Cream Shower van VOGUE heeft een heerlijk licht oriëntaalse geurbeleving, welke hypnotiserend lekker is!

Sensueel, hypnotiserend en mysterieus...

Het parfum van de nieuwe VOGUE Women ‘Hypnotic' is een sensuele ontmoeting tussen vanille en vetiver met een vernieuwende, sprankelende essentie! Een zachte, poederachtige geurnoot van passiebloem geeft deze nieuwe VOGUE Women- geurlijn een exotische twist, welke versterkt wordt door de zonnige warmte van Sambac Jasmijn. VOGUE Women ‘Hypnotic' is een sensuele, mysterieuze, hypnotiserende en ultravrouwelijke geur, die alle zintuigen in vervoering brengt!

Een betoverende, milde Cream Shower

Om extra lang te genieten van de betoverende geurbeleving van de nieuwe VOGUE® Women ‘Hypnotic', is er de VOGUE Women ‘Hypnotic' Cream Shower. Deze rijke crèmedouche hult het lichaam in een verfijnd geurwaasje van ‘Hypnotic' en heeft tevens een intensief hydraterende werking dankzij de toevoeging van o.a. proteïnen. De formule is pH- neutraal en ultramild voor de huid, dankzij de zeepvrije samenstelling en bevat bovendien geen kleurstoffen, parabenen en synthetische musken.

Zonder parabenen en aluminiumzouten

Door aansluitend de Parfum Deodorant van ‘Hypnotic' te gebruiken, kun je extra lang genieten van deze onweerstaanbare en betoverende nieuwe geurbeleving! VOGUE biedt met dit product de unieke combinatie van een exclusieve geur en de betrouwbaarheid van een deodorant. Een Parfum Deodorant voorkomt nare lichaamsgeurtjes dankzij een bacterieremmende werking en het gebruik van een parfum, zodat je 24 uur lang lekker fris blijft ruiken. De Parfum Deodorant ‘Hypnotic' is vrij van parabenen, polycyclische musken en aluminiumzouten en laat geen witte strepen achter.

 

Consumentenadviesprijzen

  • ‘Hypnotic' Parfum Deodorant  € 2,95/150 ml
  • ‘Hypnotic' Parfum Deodorant  € 1,25/ 50 ml
  • ‘Hypnotic' Cream Shower  € 2,95/200 ml
  • ‘Hypnotic' Cream Shower  € 1,25/ 50 ml

 

 

Meer informatie: www.vogue-women.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief