Nieuw van THERME: Finn Sauna Hot/Cold Scrub

Geplaatst op: 31-08-2011

Nieuw van THERME: Finn Sauna Hot/Cold Scrub

Heerlijk ontspannen en kuren kan voortaan gewoon in je eigen badkamer waar je met deze aromatische bodyscrub een verkwikkende gevoelssensatie beleeft.

Met essentiële oliën

De nieuwe THERME Finn Sauna Hot/Cold Scrub is een combinatie van een effectieve zoutscrub met daarin essentiële oliën van Eucalyptus en Menthol. Deze aromatische bodyscrub in een robuuste wekpot, zorgt voor een intensieve warmte- en aromascrub sensatie. De toegevoegde plantaardige oliën zorgen al scrubbend voor een intensief verzorgende en verzachtende werking op de huid waardoor het aanbrengen van een bodylotion achteraf niet meer nodig is. Een perfect gladde, fluweelzachte, soepele huid en een intens verkwikt gevoel dankzij de aromatische sauna geurbeleving!

Stimuleerd de celvernieuwing

Voor het beste effect wordt de THERME Finn Sauna Hot/Cold Scrub met ronddraaiende bewegingen op de huid gemasseerd. Vooral bij die zones op het lichaam waarbij het afvoeren van overtollig vocht belangrijk is (zoals de billen, buik en bovenbenen), dient de nadruk te worden gelegd. Door de scrubmassage worden dode huidcellen verwijderd en wordt de celvernieuwing gestimuleerd.

Vochtafvoerende eigenschappen

Door het scrubben ontstaat er een weldadig warmte-effect, hetgeen de vochtafvoerende eigenschappen van de Finn Sauna Hot/Cold Scrub bevordert. Wisseldouches (warm en koud) hebben in combinatie met de Finn Sauna Hot/Cold Scrub een extra stimulerend effect en zorgen voor een ongekend verkwikkende gevoelssensatie zowel tijdens het gebruik als nog lang daarna!

 

Consumentenadviesprijs

  • THERME Finn Sauna Hot/Cold Scrub  € 9,49/500 ml

Meer informatie: www.therme.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief