Nieuw van Pavèz: 100% Biologische Eau de Parfum!

Geplaatst op: 26-10-2012

Nieuw van Pavèz: 100% Biologische Eau de Parfum!

Pavèz heeft naast haar 100% natuurlijke anti-aging verzorgingslijn en 100% pure minerale Make-up lijn nu ook drie nieuwe 100% natuurlijke Parfums volgens de traditionele Parfumeriekunst aan haar assortiment toegevoegd.

Zonder synthetische of dierlijke ingrediënten

De geschiedenis van natuurlijke parfums is zo oud als de geschiedenis van de mens. Tot de helft van de 19e eeuw werd in de traditionele parfumerie geen gebruik gemaakt van synthetische stoffen. De 100% natuurlijke Parfums van Pavèz zijn gebaseerd op deze traditionele, duizendjarige kennis van natuurlijke geurstoffen. Onze parfumcreaties bevatten geen synthetische of dierlijke ingrediënten en door de bijzondere samenstelling van biologische extracten blijven de parfums lang 'hangen'.

Biologische Eau de Parfum: 3 bijzondere geurcomposities

De biologische Parfums van Pavèz zijn verkijgbaar in 3 eigentijdse geurcomposities met een mystiek, krachtig, warm en gastvrij karakter.

  • Nèamh: een sensuele bloemengeur met een Schots-Keltische naam, die letterlijk 'tuin der lusten' betekent. Nèamh heeft de uitwerking van een liefdeselixer en is voor vrouwen met een verfijnde romantische smaak.
  • Làidir (krachtig): een natuurlijke frisse geur waarbij citrusnoten en oranjebloesem een bijzondere combinatie vormen met wilde jasmijn. Een geur voor de uitdagende en mysterieuze vrouw.
  • Nàdar (karakter): een opvallend, stoer, krachtig en betoverend parfum voor de man who 'dares to wear'!


Ingrediëntenlijst van de Parfums

Een complete ingrediëntenlijst is een uitgelezen kans voor de natuurlijke parfumeurs om zich te onderscheiden van de synthetische fabrikanten. Je vindt dan ook bij onze 100% natuurlijke parfumcreaties alle gebruikte ingrediënten in plaats van enkel de vermelding 'Parfum'.

Gratis verzending

De 100% natuurlijke Parfums zijn vanaf heden verkrijgbaar via www.pavez.nl. Alle producten van Pavèz worden gratis verzonden.

 

Verkoopprijs

  • Pavèz Biologische Parfums  € 59,95/30 ml
  • Pavèz Biologische Parfums  € 2,95/2 ml

 

Meer informatie
Voor het aanvragen van beeldmateriaal voor redactionele doeleinden, kunt u te allen tijde contact opnemen met Brenda MacDonald van Pavèz via telefoonnummer: 0252-234390 of per e-mail via info@pavez.nl.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief