Nieuw van Paula's Choice: Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30

Geplaatst op: 03-10-2013

Nieuw van Paula's Choice: Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30

Ook in het najaar en de wintermaanden moet je je huid goed beschermen tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Daarom is een dagcrème met SPF 30 erg belangrijk om zo eventuele schade aan je huid te voorkomen.

Om het hele jaar door optimaal beschermd te zijn introduceert Paula's Choice de Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30.

Anti-aging dagcrème met SPF 30

Paula's Choice de Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 is een anti-aging dagcrème met SPF 30 en 100% vrij van geurstoffen. Deze dagcrème is speciaal ontwikkeld voor de ouder wordende, gecombineerde tot vette huid die haar niet alleen voedt, versterkt en verstevigt maar ook beschermd dankzij een mineraal zonnefilter met SPF 30 zonder witte waas.

Met krachtige antioxidanten

Resist Super-Light Daily Wrinkle Defense SPF 30 van Paula's Choice bevat vitamine C en E, granaatappelextract en de krachtige flavonoïde Quercetin die de natuurlijke collageenproductie van de huid bevorderd én zorgt voor zichtbaar meer stevigheid en tonus. Dankzij werkstoffen zoals kamille-, wilgenbast- en algenextract wordt de natuurlijke weerstand (en daarmee de huidbarrière) versterkt. Bij dagelijks gebruik zorgt het voor een opvallend egalere teint, een jongere en gezondere uitstraling met zichtbaar minder fijne lijntjes en rimpels.

Natuurlijke finish zonder witte waas

De nieuwe anti-aging dagcrème met SPF 30 is een effectief kuurproduct voor een ouder wordende huid, bij bruine vlekjes, roodheid, vergrote poriën, voor een extra gevoelige huid en een huid met rosacea. De zijdeachtige lotion matteert en verstevigt de huid, heeft een transparante, natuurlijke finish voor alle huidkleuren (zonder wit waas) en biedt de huid een breedspectrum bescherming door middel van mineraal zonnefilter met een SPF 30. De milde samenstelling kan ook perfect rondom de ogen worden gebruikt en vormt een ideale basis voor onder alle foundations van Paula's Choice.

 

Consumentenverkoopprijs

 

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief