Nieuw van Nivea: Vital Anti-Age Spot Corrector voor pigmentvlekken en oneffenheden

Geplaatst op: 02-01-2014

Nieuw van Nivea: Vital Anti-Age Spot Corrector voor  pigmentvlekken en oneffenheden

Pigmentvlekken en oneffenheden in je gezicht? Om deze vlekken, maar ook lijntjes, rimpels en verminderde vitaliteit tegen te gaan heeft Nivea de Vital Anti-Age Spot corrector gelanceerd. Het concentraat, met Soja-extract en actief Lumicinol, verzorgt en corrigeert zichtbaar ouderdomsvlekken en oneffenheden binnen vier weken en zorgt daarnaast voor een versteviging van de huid.

Nivea Vital Anti-Age Spot Corrector breng je dagelijks voor je dag- of nachtcrème aan op je gezicht maar kan ook lokaal worden gebruikt op vlekken of oneffenheden.

Actief Lumicinol verminderd pigmentvlekken

Ouderdom maar ook invloeden van buitenaf zoals UV-straling, uitlaatgassen en drukke levens dragen ertoe bij dat de vitaliteit van de huid afneemt. Vaak ontstaan er dan lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Het pigment Melanine is verantwoordelijk voor deze verkleuringen van de huid en is tegelijkertijd van cruciaal belang om de huid te beschermen tegen UV-straling. Bij een overmatige Melanineproductie ontstaan er pigmentvlekken op de huid. Actief Lumicinol reageert op de aanmaak van Melanine en gaat deze hyperpigmentatie tegen waardoor de productie weer in balans wordt gebracht en pigmentvlekken verminderen.

Met Soja-extract 

Bij het rijper worden van de huid neemt ook de collageenproductie af waardoor lijntjes en rimpels ontstaan. Het Soja-extract in de Nivea Vital Anti-Age Spot Corrector bevat veel proteïnen en geeft daardoor de collageenproductie een boost. Hierdoor wordt de huid weer stevig en worden rimpels en lijntjes zichtbaar verminderd. Door de toevoeging van zowel actief Lumicinol als Soja-extract ondersteunt de VITAL Spot-Corrector de huid niet alleen, maar worden ouderdomsvlekken en oneffenheden ook zichtbaar gecorrigeerd. De huid zal weer stralen door hernieuwde vitaliteit en er weer stevig, glad en egaal uitzien.

 

Consumentenadviesprijs

  • Nivea Vital Anti-Age Spot Corrector  € 16,49/40ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief