Nieuw van Nivea: verzorgende bodylotion en bodymilk voor onder de douche!

Geplaatst op: 01-10-2012

Nieuw van Nivea: verzorgende bodylotion en bodymilk voor onder de douche!

Na het douchen geen tijd om je in te smeren maar je wilt je huid toch goed verzorgen, verzachten en hydrateren zonder een plakkerig gevoel te krijgen? Nivea neemt deze nadelen weg door een bodylotion en -milk te introduceren die zo zijn samengesteld dat de producten onder de douche te gebruiken zijn.

De nieuwe producten van Nivea hebben dezelfde werking als een klassieke bodylotion. Aankleden is direct mogelijk want de producten trekken gelijk in de huid.

Nivea onder de douche bodylotion

De nieuwe Nivea onder de douche bodylotion is geschikt voor de normale huid en biedt een langdurige verzorging. De ultralichte formule, verrijkt met zeemineralen, trekt snel in en maakt de huid onmiddellijk heerlijk zacht en soepel. Na het douchen voelt je huid zijdezacht aan en kun je je gelijk aankleden zonder een plakkerig gevoel te krijgen.

Nivea onder de douche bodymilk

De nieuwe Nivea onder de douche bodymilk is geschikt voor de droge huid en verzacht voelbaar ruwe zones. Het bevat een crème-achtige formule met amandelolie die zorgt voor een langdurige en intensieve verzorging van de huid. Na gebruik van Nivea onder de douche bodymilk laat het een verzorgende, niet-plakkerige laag achter op de huid en voelt ze heerlijk zijdezacht aan. 

Douchen en verzorgen in één product

Het concept van de Nivea onder douche bodyproducten is te vergelijken met de verzorging van het haar. Normaliter wordt het haar gereinigd met een shampoo en wordt vervolgens een conditioner aangebracht om het haar extra te verzorgen. De bodylotion voor onder de douche wordt voor hetzelfde doeleinde gebruikt als de conditioner voor het haar. Eerst wordt het lichaam gereinigd met een douchegel en vervolgens wordt de huid gevoed met een bodylotion voor onder de douche. Na het afspoelen en afdrogen voelt de huid net zo zacht en verzorgd aan als na het gebruik van een klassieke bodylotion.

Het stappenplan van de nieuwe onder douche bodyproducten

Met deze tijdbesparende innovatie hoeft een goede verzorging niet meer te ontbreken in het ochtendritueel, je bent direct klaar voor de dag!

  • Stap 1: reinig de huid met een Nivea doucheproduct en spoel het product af.
  • Stap 2: breng het Nivea onder de douche bodyproduct aan op de natte huid.
  • Stap 3: spoel het Nivea onder de douche bodyproduct na enkele minuten af.
  • Stap 4: droog het lichaam af op de gebruikelijke manier, je bent gelijk klaar om je aan te kleden!

 

Consumentenadviesprijzen

  • Nivea onder de douche bodylotion   € 5,99/250ml
  • Nivea onder de douche bodymilk   € 5,99/250ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief