Nieuw van Nivea: Pure Effect All-in-1 Extra Diepreinigende Gel met Magnolia Extract

Geplaatst op: 26-01-2011

Nieuw van Nivea:  Pure Effect All-in-1 Extra Diepreinigende Gel met Magnolia Extract

Nivea Visage introduceert de nieuwe Pure Effect all-in-one extra diepreinigende gel die verrijkt is met Magnolia Extracten en een drievoudige werking heeft!

Diepreinigend

De anti-bacteriële eigenschappen in de extra diepreinigende gel helpen bacteriën, die puistjes veroorzaken te verminderen en biedt de onzuivere huid precies wat deze nodig heeft. Het verwijdert onzuiverheden tot diep in de huid van vervelende mee-eters.

Scrubben

De scrubdeeltje helpen de poriën te openen waardoor je huid ontdaan wordt van oude huidcellen. Door het scrubben voelt de huid weer zacht en fris en is zichtbaar zuiverder! Het Magnolia Extract bestrijdt bacteriën, werkt als een krachtig antioxidant die de vrije radicale bestrijdt en werkt kalmerend op de (vette) huid.

Masker

De extra diepreinigende gel kun je ook gebruiken als masker om een glimmend gezicht te voorkomen, je laat de gel gewoon een paar minuten op je gezicht inwerken. De diepreinigende gel heeft een milde formule die je huid niet irriteert. De meervoudige formule werkt dus als reinigingsgel, masker én scrub!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief