Nieuw van Nivea: Lip Butters met Shea boter, Amandelolie en Hydra IQ

Geplaatst op: 12-02-2013

Nieuw van Nivea: Lip Butters met Shea boter, Amandelolie en Hydra IQ

Nivea introduceert de nieuwe verzorgende Lip Butters! De Lip Butters zijn verrijkt met Shea Boter, Amandelolie en Hydra IQ en zijn verkrijgbaar in drie smaken: Original, Raspberry Rosé en Vanilla & Macadamia.

De Nivea Lip Butters zitten in een handige meeneemblikje, zo ben je altijd en overal verzekerd van goed verzorgde lippen!

Zijdezachte en verzorgde lippen

De Nivea Lip Butter heeft een unieke crème textuur die snel intrekt. De crème smelt op de lippen en maakt deze, door de voedende ingrediënten, heerlijk zacht en soepel. De rijke formule bevat Hydra IQ, Amandelolie en Shea Boter. Shea Boter bestaat uit verzorgende bestanddelen en zorgt voor een diepe en directe hydratatie van de droge huid, Amandelolie herstelt en verzorgt droge lippen en Hydra IQ bevordert het natuurlijke hydratatieproces van de cellen in de huid. Deze combinatie houdt het vocht in de lippen vast waardoor deze de hele dag gehydrateerd en verzorgd blijven.

Met heerlijke smaken

De nieuwe Nivea Lip Butters zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken en zijn geïnspireerd op de stad waar de macaron vandaan komt: Parijs. Macarons zijn kleine Franse meringue-achtige gebakjes, gevuld met botercrème of jam en zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende smaken. De Nivea Lip Butter 'Original' is ongeparfumeerd en vrij van smaak, ‘Raspberry Rosé' heeft een heerlijke frambozen smaak en ‘Vanilla & Macadamia' smaakt naar vanille en macadamianoten.

Met natuurlijke aroma's

De Lip Butters bevatten natuurlijke aroma's, zoals toegelaten in voedingsmiddelen en zorgen voor een ware geur- en smaaksensatie, waardoor je blijft smeren. Niet alleen hebben ze daardoor een heerlijke geur maar je proeft de smaak van de Lip Butter ook echt. Hierdoor creëren de Nivea Lip Butters een multi-zintuigelijke belevenis. Zeker omdat het product op de lippen aangebracht wordt, waar geur en smaak het meest intens ervaren worden. Zo wordt het insmeren van de lippen een heerlijke en leuke beleving!


Consumentenadviesprijs

  • Nivea Lip Butters per stuk € 2,99/20ml. Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief